Viestiosasto on pääkaupunkiseudun reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

 
 

Ajankohtaista

RETU-PÄIVÄ Kampissa 9.5

Helsingin Reserviupseeripiiri ry ja Helsingin Seudun Reserviläispiiri ry kerhoineen järjestävät Reservi tutuksi -tiedotuspäivän Helsingissä Kampin Narinkkatorilla lauantaina 9.5.2015 klo 11-17. Viestiosasto osallistuu tapahtumaan ja tarvitsemme osallistuja esittelemään viestikalustoa ja kertomaan minkälaista on olla varusmies/reserviläinen. Paikalla ei tarvitse olla koko päivää, vaan voit tulla pariksi tunniksi auttamaan Viestiosaston ständin pitämisessä. Tapahtumassa on myös soppatykki, joten nälässä siellä ei olla. Ilmoita mielenkiintosi lähettämällä viesti osoitteeseen puheenjohtaja [ät] viestiosasto.net. Kerrothan viestissäsi ajan jolloin pääset paikalle ja vaatekokosi.

Kyberturvallisuus – mistä on kysymys? -yleisöluentosarja

Aalto-yliopisto järjestää Kyberturvallisuus – mistä on kysymys? -luentosarjan, jossa paneudutaan kyberturvallisuuden teemoihin eri näkökulmista kuudella luennolla. Kaikille avoimessa luentosarjassa kyberturvallisuudesta puhutaan tavalla, jonka jokainen meistä ymmärtää. Seuraava luento on 5.5.2015, aiheena Mahdollisuuksien kyberturvallisuus. Lue lisää tästä!

Ampumakilpailu 2015

Ampumakilpailu toteutetaan Viestiosaston ampumavuoroilla. Kilpailussa huomioidaan kunkin osallistujan parhaat osasuoritukset kahdesta eri ammunnasta vuoden aikana sekä osallistumisaktiivisuus ampumavuoroille. Lisätietoa ampumaupseerilta.

Liikuntakilpailu 2015

Liikuntakilpailussa kilpaillaan pisteillä liikuntasuorituksista, jotka ovat kirjattu Reserviläisurheiluliiton kuntokorttiin www.resul.fi. Lisätietoa liikuntaupseerilta.

Viestikoulutus 2015 (Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kurssit)

Poimintoja MPK:n kursseista ja harjoituksista