Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Ajankohtaista

Viestiosasto vuoden 2015 kerhoksiPalkinnon luovutus

Viestiosasto on valittu Helsingin Reserviupseeripiirin vuoden 2015 kerhoksi. Kerhon sihteeri Mikko Leskinen vastaanotti kiertopalkinnon piirin kevätkokouksessa 9.5.2016. Kiitos kaikille aktiivisille jäsenillemme ja tapahtumiin osallistuneille!


Viestiosaston ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuorot Töölön pistooliradalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää

Ampumakilpailu

Järjestämme tänäkin vuonna Viestiosaston ampumakilpailun, mutta kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä ainoastaan neljällä Viestiosaston ampumavuorolla. Kilpailu tapahtuu Palvelusammunta 4:n (PA4) muodossa ja lopputuloksessa otetaan huomioon osallistumisprosentti kerhon ampumavuoroille. Ampumakilpailun säänöt

Liikuntakilpailu

Osallistu kilpailuun liikuntasuorituksista! Kilpailun voittajaksi tulee eniten pisteitä kuntokorttiin kirjannut vuoden 2016 aikana. Kuntokorttiin pääsee tästä. Tämän lisäksi, arvotaan palkinto vähintään 100 pistettä saavuttaneiden kesken. Lisätietoa liikuntaupseerilta Liikuntaupseeri (ät) viestiosasto.net.

Koulutus

Viesti- ja johtamisjärjestelmäalan koulutustarjonta jatkuu runsaana vuonna 2016. Käy katsomassa MPK kurssikalenterista erityisesti seuraavia:

  • Kyberturvallisuuden erikoiskurssi, 0400 16 12032, 23-25.9

 

 

free hits

Total count