Viestiosasto on pääkaupunkiseudun reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

 
 

Ajankohtaista

Kyberturvallisuus – mistä on kysymys? -yleisöluentosarja

Aalto-yliopisto järjestää Kyberturvallisuus – mistä on kysymys? -luentosarjan, jossa paneudutaan kyberturvallisuuden teemoihin eri näkökulmista kuudella luennolla. Kaikille avoimessa luentosarjassa kyberturvallisuudesta puhutaan tavalla, jonka jokainen meistä ymmärtää. Seuraava luento on 14.4.2015, aiheena kyberturvallisuus mediassa. Lue lisää tästä!

Ampumakilpailu 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet ja myös uusi ammuntakilpailu! Vuoden 2015 ammuntakilpailussa huomioidaan kunkin osallistujan parhaat osasuoritukset kahdesta eri ammunnasta sekä osallistumisaktiivisuus ampumavuoroille.
Ei muuta kuin mukaan vuoroille (kts. vuorot tästä), aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä laina-aseet ja ampumaupseerit ovat kaikilla vuoroilla juuri sinua varten paikalla! Lisätietoa ampumaupseerilta Mikko Leskinen.

Liikuntakilpailu 2015

Jatkamme viestiosastolaisten liikuntakisaa vuodenvaihteen jälkeen koko vuoden 2015 pituisella jaksolla. Pysy siis liikkeessä myös vuoden vaihtumisen  aikana ja jälkeen äläkä anna kilpakumppaneille etumatkaa!!
Jaamme palkinnon v. 2015 eniten pisteitä liikuntasuorituksista www.resul.fi -sivujen kautta kirjanneelle. Lisätietoa liikuntaupseerilta.

Viestikoulutus 2015 (Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kurssit)

Poimintoja MPK:n kursseista ja harjoituksista

Antti Danska vuoden 2014 ampumakilpailun voittajaksi

Viestiosaston ampumakilpailu toteutettiin 10 laukauksen sarjoilla 9 mm pistoolilla vuoden viimeisen kolmen kuukauden ampumavuoroilla. Ampumakilpailussa neljä osallistujaa saavutti tasatuloksen: Niko Hämäläinen, Ari Viitala, Antti Danska ja Elias Ruutti. Antti Danska arvottiin voittajaksi ja palkintona on 50 euron arvoinen lahjakortti Inttistore myymälään. Onnittelut ja menestystä vuoden 2015 kilpailuun!