Viestiosasto on pääkaupunkiseudun reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

 
 

Ajankohtaista

VIESTIOSASTON TOIMINTAPÄIVÄ

Viestiosasto järjestää Toimintapäivän Santahaminassa lauantaina 29.8 klo 11:00 – noin 18:30. Ohjelmassa on pistooliammuntaa kiinteisiin ja kääntyviin tauluihin, jossa pääsemme kokeilemaan muun muassa MP5 konepistoolia eli pistoolikarbiinia. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Ammunnan jälkeen on aselajiimme ja sotilaan perustoitoihin liittyviä rasteja. Ohjelma jatkuu saunomisella ja grillaamisella Teerisaaren saunalla ja päivän päätteeksi käydään upseerikerholla. Kerhomme sponsoroi tapahtumaa, joten osallistumismaksu on vain 20-25 EUR riippuen osallistujamäärästä.

Ilmoittautuminen puheenjohtajalle viimeistään 16.8: puheenjohtaja [ät] viestiosasto.net tai 0400 448204.

Tule pitämään hauskaa ja rentoutumaan mukavassa seurassa!

Valtakunnalliset Viestimiespäivät 8.-9.8.2015

Etelä-Hämeen Viestikilta järjestää Viestimiespäivät Panssariprikaatin Räyskälän Harjoitusalueella lauantain 8.8.- sunnuntain 9.8.2015. Tapahtuma on avoin kaikille viesti- ja johtamisjärjestelmä- sekä ICT-alan toimijoille taustaan katsomatta ja sitä on vietetty jo vuodesta 1964 asti. Ohjelmassa kilpailuja, ajankohtainen esitelmä, kalustonäyttely, saunomista ym. Lue lisää.

Ampumakilpailu 2015

Ampumakilpailu toteutetaan Viestiosaston ampumavuoroilla. Kilpailussa huomioidaan kunkin osallistujan parhaat osasuoritukset kahdesta eri ammunnasta vuoden aikana sekä osallistumisaktiivisuus ampumavuoroille. Lisätietoa ampumaupseerilta.

Liikuntakilpailu 2015

Liikuntakilpailussa kilpaillaan pisteillä liikuntasuorituksista, jotka ovat kirjattu Reserviläisurheiluliiton kuntokorttiin www.resul.fi. Lisätietoa liikuntaupseerilta.

Viestikoulutus 2015 (Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kurssit)

Poimintoja MPK:n kursseista ja harjoituksista

 

free hits

Total count