Etusivu

Kerho on perustettu vuonna 1949. Toimimme Akaan kaupungin alueella ja 2018 syyskokouksessa yhdistyksemme päätti muuttaa nimensä Toijalan Seudun Reserviupseerikerho ry:stä Akaan Reserviupseerikerhoksi. Asuminen muualla ei rajoita jäsenyyttä.

Mikäli olet kiinnostunut urheilusta ja ammunnasta kilpailumielessä tai liikunnasta muuten vain harrastuksena löydät varmasti sopivia tapahtumia kerhon, piirin ja liiton tasolta. Järjestämme retkiä maanpuolustusaiheisiin kohteisiin. Kerhon vuosikokouksien yhteydessä on poikkeuksetta aiheeseen liittyviä esitelmä. Tiedotamme jäsenille sähköpostin välityksellä muidenkin järjestämistä tapahtumista.

Koulutuksen osalta teemme läheistäyhteistyötä MPK:n kanssa; jäsenemme osallistuvat kursseille kouluttajina ja koulutettavina. Nuoret upseerit toimivat omana organisaationaan järjestäen survival gamesejä, saunailtoja ja muuta mukavaa. Kerhomme hoitaa juhlapäivinä vartioinnin sankarihaudoilla yhdessä paikallisen reserviläisjärjestön kanssa. Yhteisomistuksessamme on upea mökki järven rannalla, jota jäsenemme voivat käyttää, lisätietoja Saajanmaja sivulta.

Reserviupseeri, tule mukaan, saat paljon luotettavia ystäviä!

Kerhon historiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua Markku Lapinleimun kirjoittamaan v. 1999 julkaistuun historiikkiin. Kysy lisätietoja hallituksen jäseniltä