Aurajoen varrella – Liittokokous 2019 Turussa

Kolmen vuoden välein järjestettävä liittojen suurtapahtuma liittokokousviikonloppu kokoustetaan marraskuussa. Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton, Maanpuolustusnaisten liiton, Maanpuolustuskiltojen liiton ja Reserviläisurheiluliiton yhteinen kokoustapahtuma ”Aurajoen varrella” järjestetään 15.-17.11.2019 Turussa. Viikonlopun tapahtumiin odotetaan jopa 500 osallistujaa.

Liittokokouksessa keskeisenä tapahtuma RUL:n osalta on uuden puheenjohtajan valinta. Vuodesta 2014 lähtien liittoa johtanut Mikko Halkilahti on ilmoittanut ettei ole enää käytettävissä puheenjohtajan tehtäviin tulevalle kolmivuotiskaudelle. Liiton puheenjohtajaa valittaessa tulevat kysymykseen vain ne suostumuksensa tehtävään antaneet henkilöt, jotka jäsenyhdistys tai henkilöjäsen ovat ilmoittaneet liittohallitukselle kahta kuukautta ennen liittokokousta (eli 16.9.2019 mennessä).

Määräaikaan mennessä yhdistyksiltä tuli viisi esitystä ehdokaaksi puheenjohtajakisaan: Leila Kaleva, Veli-Matti Kesälahti, Tuomas Kuusivaara, Aaro Mäkelä sekä Petri Ranta. Puheenjohtajaehdokkaisiin voi tutustua tämän sivun vasemmassa laidassa olevien valikkojen kautta.

Viikonlopun ohjelmaan sisältyy myös seuralaisohjelmaa sekä lauantaina liittojen yhteinen iltajuhla. Illalliskortit tulee ostaa 1.11.2019 mennessä. Sunnuntaina Turun tuomiokirkossa järjestetään yhteinen jumalanpalvelus, jonka jälkeen lippulinna marssii kirkolta takaisin kokouspaikalle. Lippulinnaan toivotaan runsain määrin piirien ja yhdistysten lippuja. Jumalanpalveluksen jälkeen Turun VPK:n talolla vietetään valtakunnallinen maanpuolustusjuhla.

Liittokokousviikonlopun tapahtumat keskittyvät Radisson Blu Marina Palacen tiloihin Turun keskustaan.

 

 

Majoitukset:

Liittokokousviikonlopun tapahtumat keskittyvät Radisson Blu Marina Palacen tiloihin Turun keskustaan, Aurajoen varrelle. Liittokokoustapahtuman osallistujille on varattu huonekiintiöt seuraavista hotelleista:

  • Radisson Blu Marina Palace (yhden hengen huone 121 €, kahden hengen huone 131 €)
  • Sokos Hotel Wiklund (yhden hengen huone 118 €, kahden hengen huone 128 €)
  • Original Sokos Hotel Turun Seurahuone (yhden hengen huone 142 €, kahden hengen huone 152 €)

Kiintiöt ovat voimassa 15.10.2019 saakka.

Varaukset voi tehdä alla mainituista myyntipalvelusta ma-pe klo 8-20.

Varaustunnus: Aura2019

 

Kokouslounas, iltajuhla ja seuralaisohjelma:

Viikonlopun tapahtumista lauantain kokouslounas, seuralaisohjelma sekä lauantain juhlaillallinen vaativat ennakkoilmoittautumisen. Lounas ja illallinen on myös maksettava etukäteen verkkopankin kautta. Maksun saajana näkyy Eventilla Oy, joka välittää maksun edelleen järjestäjille.

Liittokokouksen juhlaillallisen ja kokouspäivän lounaan voit tilata täältä: https://ssl.eventilla.com/liittokokous

Illalliskortin hinta on 65€ ja se sisältää alkumaljan, illallisen ruokajuomineen sekä ohjelman.  Maksaminen tapahtuu verkkomaksulla ja onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta. Lounaan ja illalliskortin voi varata ja maksaa samalla kertaa. Kokouslounaan hinta on 15€.

Seuralaisohjelma maksaa 20€ ja se maksetaan käteisellä liittokokouspaikalla, eli oheisen linkin kautta pelkästään ilmoittaudutaan mukaan seuralaisohjelmaan. Seuralaisohjelmaan tulee ilmoittautua erikseen, eli sitä ei voi varata samalla kertaa, kun ostaa lounaan tai illalliskortin. Tämä johtuu tapahtumien erilaisesta maksutavasta.

Illalliskortit on ostettava 3.11.2019 mennessä.