RUL 90 vuotta - Johtajuutta kaikissa oloissa

RUL viettää 90-vuotisjuhlavuottaan ns. työn merkeissä. Juhlavuonna liitto haluaa korostaa toisaalta oman toimintakyvyn merkitystä ja toisaalta muistuttaa reserviupseerien merkityksestä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Juhlavuoden tunnuslause on ”Johtajuutta kaikissa oloissa.” Siihen sisältyy ajatus reserviupseereista vastuunkantajina niin siviilikuin sotilastehtävissä. Toimintakyky ja itsensä jatkuva kehittäminen ovat ehdottomia edellytyksiä, jotta selviämme vaativista tehtävistämme.

Pääosa reserviupseeritoiminnasta tapahtuu reserviupseeriyhdistyksissä ja -piireissä. Näiden toivotaankin järjestävän vuoden aikana toiminnallisia ja monipuolisia tapahtumia RUL 90 -teemaan liittyen. Tapahtumiin voi hakea avustusta erillisellä verkkolomakkeella.

 

Alkaneena vuonna liitto järjestää mm. arvoseminaarin yhdessä 100 vuotta täyttävien Kadettikunnan ja Sotilaskotiliiton kanssa sekä marssitapahtuman Haminassa. Joulukuun alussa liittovaltuusto pitää juhlakokouksen Mikkelissä ja samana viikonloppuna pelataan myös RUL 90 -vuotta SM-liigan juhlaottelu. Reserviupseeripäivä järjestetään elo lokakuussa neljällä eri paikkakunnalla. Kaikista näistä löytää vuoden mittaan lisätietoja liiton nettisivuilta, Reserviläinen-lehdestä, uutiskirjeistä ja Kenttäpostista.