Ilmoittautuminen (2018)

Ilmoittautuminen vuoden 2018 MARSKI-JOTOKSELLE

Kilpailijat:

PVVEH (=Puolustusvoimien vapaaehtoinen harjoitus) Ilmoittaudu 11.6.2018 mennessä Heikki Jyringille sähkopostiin . PVVEH on osallistujille maksuton. Osallistujan vaatimukset: asevelvollisuus suoritettu ja ikä alle 60 vuotta.

Sandels-jotos  Ilmoittaudu: www.mpk.fi/pohjois-savo  ehdottomasti su 15.7.18 mennessä. Osallistumismaksu on 50 euroa/hlö. Siihen sisältyvät kisan rastimateriaali, ammunnassa käytettävät patruunat ja ruokailut (2).  Osallistujan vaatimukset: Ikä yli 18 vuotta.

Toimitsijat:

Kaikki asevelvollisuuden suorittaneet alle 60-vuotiaat ilmoittautukaa heti  Heikki Jyringille .

Toimitsijat, jotka eivät ole suorittaneet asevelvollisuutta tai yli 60-vuotiaat, ilmoittautukaa heti  MPK-koulutuskalenterin kautta https://mpk.fi/koulutuskalenteri

 

Mikäli olet reserviläinen, sinun tulee ilmoittautumisen yhteydessä kirjautua MPK:n järjestelmään varmistaaksesi rinnasteiset kertausharjoitusvuorokaudet. Tutustu MPK:n koulutukseen osallistumisen pelisääntöihin ilmoittautumisen yhteydessä. MPK:n tapahtumat ovat päihteettömiä. Tapahtuman järjestelystä vastaavat Iisalmen Reserviupseerikerho, Iisalmen Seudun Reserviläiset ja Pohjan Pioneerikilta ry. Lisäksi mukana ovat puolustusvoimat ja MPK:n Pohjois-Savon Kuopion koulutuspaikka.