Korona-tiedotteet !

KAVERIA EI JÄTETÄ

Koronaviruksen leviäminen on aiheuttanut konkreettisia haasteita suomalaistenkin arkielämään. Hallitus linjasi osana historiallista koronaviruspakettiaan, että yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa karanteenia vastaavissa olosuhteissa. Määräyksellä pyritään suojelemaan iäkkäitä ihmisiä, joille korona on yleisesti ottaen vaarallisempi kuin nuoremmille ihmisille.

Jyväskylän Reserviupseerien jäsenistössä on myös yli 70-vuotiaita henkilöitä. ”Kaveria ei jätetä” -periaatteen mukaisesti yhdistyksemme nuorempia jäseniä haastetaan nyt toimimaan näissä poikkeusoloissa. Mikäli sinulla on mahdollisuus pienemmälläkin panoksella tulla ”reserviin” auttamaan yhdistyksemme eristyksissä olevia jäseniä kauppa-asioissa, niin lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja asuinalueesi osoitteeseen jru.toiminta@gmail.com.  Säynätsalon ja Keljonkankaan K-markettien kauppiaan Marko Vannisen kanssa on sovittu, että he ottavat tilaukset vastaan, keräävät tuotteet ja laskuttavat kuukausittain asiakasta. Meidän tehtävämme on varmistaa tilausten kuljetus kahtena päivänä viikossa seniorijäsenillemme periaatteella: lastauslaiturilta kotiovelle.

Toivottavasti mahdollisimman moni nuoremmista upseereista pystyy osallistumaan talkoisiin. Sanotaanhan yhdistyksemme säännöissäkin: ”Yhdistyksen tehtävä on tukea… suomalaisen yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta edistävää toimintaa”. Laajasti katsottuna tästähän nyt on kyse.

Te, yli 70-vuotiaat, eristyksissä olevat JRU:n jäsenet. Mikäli tarvitsette apua kauppa-asioinnissa, niin olkaa yhteydessä Janne Jukaraiseen p. 044-977 2652. Ohjeistamme teitä tekemään kauppatilauksenne puhelimella tai sähköpostilla suoraan kauppaan. Kauppa kerää tuotteet valmiiksi ja laskuttaa asiakasta kuukausittain. Yhdistys varautuu toimittamaan tilatut tuotteet teille kotiovelle.

Terveisin
Jyväskylän Reserviupseerit ry:n hallitus