KHRU järjestää SRA-kurssin syksyllä 2023

SRA-kurssi_2023_kuva01

Kanta-Helsingin Reserviupseerit järjestää vain jäsenille tarkoitetun SRA ampujakurssin Pohjois-Haagan yhteiskoululla, osoitteessa Pietari Hannikaisen tie 6, Helsinki.

Kurssin sisältö

Kurssi pitää sisällään teoriaosuuden, kirjallisen kokeen ja ampumakokeen. Kurssin suorittanut kykenee toimimaan turvallisesti ampujana SRA -tapahtumissa, tuntee SRA säännöt ja hallitsee turvallisen aseenkäsittelyn. Suoritettu teoriakoe on voimassa 12kk.

Ampumakokeeseen vaadittavaa ampumataitoa voi hioa osallistumalla syksyn aikana yhdistyksen vakiovuoroille Töölössä ja SRA vuoroille Omegan radalla (vuorojen aikataulut yhdistyksen nettisivuilla). Ampumakokeet aikataulutetaan vuodenvaihteen jälkeen.

Kurssille hyväksytään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssin hinta on 40€. Laina-aseet ja kotelot veloituksetta, patruunat veloitetaan käytön mukaan. Kurssin osallistumismaksuun ei sisälly RESULin rekisteröintimaksu (30€).

Osallistumisvaatimukset

Käytännön kokeen läpäisemiseen vaadittava kokemus pistooliammunnasta. SRA ampujankurssi ei ole pistooliammunnan perusteet -kurssi, vaan osallistujan on osattava turvallisen ammunnan perusteet, pistoolin käyttö ja ampuminen alle 25m matkalta jo ennen kurssille ilmoittautumista. Kurssi on tarkoitettu vain KHRU jäsenille. Kurssille hyväksytty tarvitsee henkilökohtaisen vakuutuksen (esim. RUL+ RES ampumaturva tai SAL lisenssi).

Ilmoittautuminen 25.10.2023 mennessä, tai kunnes kurssi on täynnä.

Luo käyttäjätunnus RESULin kurssijärjestelmään:

Valitse kurssi nimeltä ”KHRU SRA ampujakurssi syksy 2023”. Järjestelmään tulee tieto kurssille hyväksymisestä jolloin pääset näkemään kurssimateriaalin. Tutustuthan materiaaliin ja sääntöihin huolella ennen kurssia.

Kouluttajat

Pääkouluttajana: SRA-kouluttaja Antti Kokkola
Teoriakouluttaja: SRA-tuomari Pekka Suominen

Lisätiedot ja kysymykset kurssista:
puheenjohtaja (at) khru.fi