Liity jäseneksi

Kotkan Reserviupseerikerhon jäseneksi voi liittyä kuka tahansa reserviupseerikoulun armeijassa suorittanut, riippumatta asuinpaikastasi. Reserviupseeriliitto hallinnoi jäsenrekisteriä ja lähettää vuosittaiset jäsenmaksulaskut, joten liittyminen kerhoon tapahtuu Reserviupseeriliiton nettisivujen kautta. Liitto välittää jäsenhakemuksen edelleen kerholle hyväksyttäväksi.

Liittymislomake RUL:n sivuilla

Muista valita lomakkeella kerhoksi ”Kotkan Res.Ups.Kerho”.

Jäsenmaksu

Jäsenetuja

Kotkan Reserviupseerikerhon jäsenenä sinut lisätään kerhon jäsenet-sähköpostitiedotuslistalle. Listan kautta jaetaan tietoa kerhon ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämistä tapahtumista. Kaikille kerhon jäsenille haetaan automaattisesti kulkulupa-oikeus Lupinmäen ampumaradalle. Rata sijaitsee sotilasalueella, joten sinne ei ole mitään asiaa ilman kulkulupaa. Kerholle on varattuna omat ampumavuorot kesäkuukausina. Lue lisää aiheesta tämän sivuston Toiminta-osiosta.

Kymenlaakson reserviupseeripiirin jäsenlehti Salpa lähetetään kaikille kerhon jäsenille. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Kotkan reserviupseerikerhon jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan piirin järjestämiin tapahtumiin ja saat mm. etuuksia ammuntakilpailumaksuista. Lisätietoja piirin nettisivuilta: rul.fi/kymenlaakso/

Reserviläinen on RUL:n ja RES:n jäsenlehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehti lähetetään kaikille jäsenmaksun maksaneille. Lehden levikki on yli 60.000. Osa lehden sisällöstä löytyy netistäkin: www.reservilainen.fi

Reserviupseeriliitto on lisäksi neuvotellut valtakunnallisia etuuksia ja alennuksia. Näistä voit lukea lisää liiton sivuilta: rul.fi/liity-jaseneksi