Tykkimiesten toimintapäivä

Tykkimiesten toimintapäivä on Kenttätykistökerhon ja Uudenmaan Tykistökillan yhteinen tapahtuma Santahaminassa. Tapahtuma on järjestetty vuosittain Santahaminassa Helmikuun alussa vuodesta 2007 alkaen. Tarkoituksena on hieman verestää varusmiesaikana opittuja tykkimiestaitoja ei niin vakamielisessä kilpailussa.

Kohderyhmänä tilaisuudelle on kerhon ja killan uudet, sekä tulevat n. 20-40v. jäsenet. Mukaan voi kerätä vaikka vanhat armeijakaverinsa ja tavta heitä porukalla. Samalla voi hieman katsoa kenen muistiin ovat tykistötaidot jääneet parhaiten. Kokoontuminen on tapahtunut Santahaminan portille aamukymmenen aikoihin ja pois on päässyt kello 16-17 aikoihin. Ohjelmassa on mm. pistooliammuntaa ja ”kisahiet” on päässyt pesemään saunassa. Tottahan toki purtavaakin on tarjolla.

Ohessa olevasta kertomuksesta saat tarkemman kuvauksen päivän ohjelmasta. Ilmoittautua voi kerhon toimihenkilöille, joiden tiedot löydät sivuiltamme kohdasta yhteystiedot. Vuoden 2010 tapahtuma kilpailuineen on lauantaina 6.2.2010.

Tulenjohtoa sumuisella rannalla sekä kaluston tunnistusta esteradalla, kuvat Jussi Sorsa