Sotilaskiipeilyä

Liity jäseneksi

RUL:n uusi jäsen – täytä jäsenhakemuslomake

Reserviupseeriliiton jäseneksi liittyminen tarkoittaa käytännössä liittymistä jäseneksi johonkin sen jäsenyhdistyksistä. Merkittävä osa toiminnasta tapahtuu yhdistyksen tasolla, joten valitsemasi jäsenyhdistys ei välttämättä ole aivan yhdentekevä. Kannattaakin käydä listaa läpi ja valita itseäsi kiinnostava yhdistys / aselajikerho.  Älä huoli, yhdistystä voi vaivatta vaihtaa myöhemmin.

Virallisesti jäsenyys astuu voimaan vasta, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen. Muutamat yhdistykset (mm. Sissikerho) vaativat oheisen liittymislomakkeen lisäksi erillisen hakemuksen täyttämistä.

Liittymislomake, täytä TÄSTÄ 

Ennen hakemuksen raapustamista kannattaa vilkaista läpi pari aiheeseen liittyvää sivua:

RUL:n vanha jäsen – päivitä jäsentietosi

Jos kuulut jo jäseneksi johonkin liiton jäsenjärjestöistä, voit käyttää jäsenrekisterin eAsiointipalvelua, jossa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampumaturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi.

eAsiointipalveluun pääset TÄSTÄ

Maanpuolustusrekisterin tietosuojaseloste