Jäsenhankintakilpailu

Arvoisa Reserviupseeriliiton jäsen,

Hommaamalla yhdenkin uuden jäsenen osallistut Jäsenhankintakilpailuun. Yhdestä uudesta liiton jäsenestä saat Finnkinon elokuvalipun. Jos saat hommattua useamman jäsenen saat parempia palkintoja. Katso tarkemmin täältä, Jäsenhankintakilpailu

Elokuvalippuja lähetetään noin kolmasti vuodessa. Jos olet oikeutettu muihin palkintoihin, ne lähetetään seuraavan vuoden maalis-huhtikuulla, kun edellisen vuoden uudet jäsenet ovat maksaneet jäsenmaksunsa. Jo yhdellä jäsenellä osallistut myös arvontaan, missä voit voittaa 200 euron lahjakortin. Eniten uusia jäseniä vuoden aikana hommannut jäsenhankkija saa upseerimiekan. Muista uuden jäsenen tietojen ilmoituksessa ilmoittaa ainakin nimesi tai jäsennumerosi niin olet mukana kilpailussa ja oikeutettu palkintoihin.

Ole rohkea ja mainosta yhdistystäsi ja liittoa työpaikalla, harrastuksissa, kertauksissa tai missä tahansa. Varmasti lähipiirissäsi on joku reserviupseeri, joka jakaa saman aatemaailman, kuin sinä ja noin 27 000 muutta reserviupseeria ympäri Suomen.