Uudenmaan vänrikkipäivä 28.09.2019 | klo 12:00 - 16:00

Tervetuloa Uudenmaan Reserviupseeripiirin vänrikkipäivään!
Kutsumme nuoret vänrikit viettämään kesäpäivää miljöössä ja sellaisten asioiden parissa, joihin ei siviilissä joka päivä törmää. Etusijalla on mukava yhdessäolo, ja asiasisällön osalta painottuvat mm. sijoitukset, vapaaehtoinen ja käsketty kertaaminen, sekä muu maanpuolustustoimintaan ja ammuntaan liittyvä asia.

**Ilmoittautuminen -> https://forms.gle/iqqT2WRaR7v796os9

Yhteistyössä Uudenmaan Reserviupseeripiirin kanssa päivää toteuttavat Puolustusvoimat ja MPK.

Aloitamme päivän liukuvalla aikataululla hernekeitto + pannukakku ruokailulla. Ruokailun jälkeen yhdeltä jakaudumme ryhmiin, ja kierrämme eri rasteja panssarivaunujen ja muun armeijakaluston koristamassa miljöössä.

Rasteilla on vuoroin hupia ja vuoroin asiaa. Hupirasteissa luvassa on mm. eco-aims RK-kisa, kalustoesittelyä noin 60 ajoneuvosta, sotamuseoesittely sisätiloissa ja panssarivaunuajelua. Asiarasteissa ohjelmassa on mm. MPK ja Puolustusvoimien rastit, joissa paneudutaan tuoreelle motivoituneelle reserviläiselle hyödylliseen tietoon, unohtamatta sallivaa aikataulua joka jättää aikaa myös keskustelulle. Asiasisältö on mietitty nuorten reserviupseeria palvelevaksi, ja kysyäkin saa.

Osallistuminen ei edellytä minkään kerhon tai porukan jäsenyyttä, eikä sitä tapahtumassa myöskään tuputeta.
Ilmoittaudu siis mukaan hyvissä ajoin, ja pyydä vaikka pari tupakaveriakin mukaan!
Sata ensimmäistä mahtuu.

Hinta: ei maksa mitään.
Kenelle: kaikille nuorille alle 30v reserviupseereille.
Aika: 27.7. klo 12.00 alkaen
Paikka: MIL-Safarit, Metsolantie 56, 07170 Pornainen

Varustus: Saapuessa vapaa ja säänmukainen ulkoiluun sopiva. Liikumme maastossa, mutta matkat ovat kohtuullisia (satoja metrejä). Osallistujille jaetaan tapahtumassa myös maastopuvut. Omat kengät pakolliset, ja omaa maastopukua saa (ja kannattaa) käyttää.

Lisätiedot:
Willem van Schevikhoven, Uudenmaan Reserviupseeripiiri, nuorisoupseeri, 040-7700740

**Ilmoittautuminen**
Tästä -> https://forms.gle/iqqT2WRaR7v796os9