Liity jäseneksi

Oletko reservinupseeri (saanut reservinupseerin koulutuksen) ja haluat liittyä jäseneksi Mikkelin Reservinupseerit ry:een ja mukaan sen toimintaan? Hienoa ja tervetuloa!

Toimintaohjeet:

  1. Tee ja lähetä jäsenhakemuksesi Suomen Reserviupseeriliittoon sen sähköisellä jäsenhakemuslomakkeella. Jäsenhakemuslomakkeen löydät tästä.
  2. Suomen Reserviupseeriliitto toimittaa jäsenhakemuksesi yhdistyksellemme ja yhdistyksemme hallitus päättää uuden jäsenen hyväksymisestä. Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, olet sekä Suomen Reserviupseeriliiton henkilöjäsen että Mikkelin Reservinupseerit ry:n varsinainen jäsen ja oikeutettu osallistumaan niiden toimintaan ja saamaan hyväksesi niiden jäsenedut.
  3. Suomen Reserviupseeriliitto lähettää sinulle jäsenkortin ja jäsenmaksulaskun. Alle 28-vuotiaat pääsevät mukaan toimintaan alennetulla nuorisojäsenmaksulla, joka on yleensä noin puolet varsinaisesta jäsenmaksusta.

Jäsenhakemuslomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Suomen Reserviupseeriliiton toimiston henkilökunta, yhteystiedot löydät tästä.

Esittelyn kaikista Suomen Reserviupseeriliiton jäseneduista jäsenilleen löydät tästä.

Mikkelin Reservinupseerit ry:tä, sen toimintaa ja sen jäsenyyttä koskevissa kysymyksissä ja lisätietotarpeissa sinua auttaa yhdistyksemme hallituksen jäsenet ja hallituksen puheenjohtaja, yhteystiedot löydät tästä.