Tulevat tapahtumat

 

Pieksämäen res.ups. kerhon 85-vuotisjuhla
Kerho viettää 85-vuotisjuhlaa su 26.9.2021. Tällöin huomioidaan myös RUK:a. Juhlaviikonloppun lauantaina 25.9 on suunnitelmissa liikunnallinen yleisötapahtuma Vedenjakaja-reitistöllä. Sunnuntaina on Jumalanpalvelus Vanhassa kirkossa ja sen jälkeen pääjuhla Poleenissa. Jäsenille tulee erillinen kutsu lähempänä tapahtumaa. Lisäksi voi tulla kutsuja tapahtuman järjestelytalkoisiin, erityisesti lauantain tapahtuma vaatii enemmän joukkoja.

RUK 100v.
RUK:n 100-vuotisjuhla järjestetään la12.6.2021 verkkolähetyksenä. Päivän ohjelmaan kuuluu seppeleenlasku. Kurssin 258 oppilaat ja henkilökunta laskevat yhdessä seppeleen Reserviupseerikoulun päärakennuksen edessä olevalle Kaatuneiden upseereiden patsaalle klo 9.00. RUL esittää, että piirit ja paikalliset yhdistykset laskisivat oman seppeleen omille sankaripatsaille ja –muistomerkeille.
Pieksämäen Reserviupseerikerho laskee seppeleen Pieksämäen kaupungin Vanhan kirkon sankaripatsaalle la 12.6.2021 klo 09.00. Toiveena on, että mahdollisimman moni kerhon jäsen tulisi paikalle. Muita suunnitelmia RUK:n 100-vuotisjuhlien juhlistamiseksi ei kerholla ole.

Etelä-Savon maanpuolustusjuhla Pieksämäellä on peruttu varuskunnissa vallitsevan koronatilanteen vuoksi.