Liity jäseneksi

Askarruttavatko Ukrainan tapahtumat, entä pakolaisvirta Eurooppaan ja Suomeen? Eikö Eurooppa olekaan rauhan tyyssija? Tiedätkö miten toimia hybridivaikuttamisen alla?

Elämme mielenkiintoisia aikoja! Reservin upseeri, oletko valmis ja kykenevä kriisiajan tehtävääsi, johtamaan joukkuetta tai komppaniaa, jaosta tai patteria tai toimimaan sinulle määrätyssä asiantuntijatehtävässä? Riittääkö kunto, kestääkö kantti, ovatko tiedot ja taidot ajan tasalla, tiedätkö miten toimia?

Kertausharjoituksiin kutsutaan vain SA-sijoituksen omaavat ja heitäkin harvakseltaan. Reserviupseeriyhdistyksen jäsenenä sinulla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet kehittää reservin johtajan taitojasi, vaikka kertausharjoituskutsua ei kuuluisikaan.  Mikset siis tulisi mukaan toimintaan?

Toivotamme kaikki kaarinalaiset ja lähiseudun reservin upseerit ikään ja sukupuoleen katsomatta tervetulleeksi yhdistyksemme jäseniksi. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä:

Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja tekee lopullisen päätöksen jäseneksi hyväksymisestä.

Yhdistyksen varsinaisen henkilöjäsenen maksu vuonna 2022 on 40 euroa. Jäsenmaksua vastaan jäsen saa Reserviläinen ja Pariavartio -lehdet ja jäsenkortilla mm. alennuksia polttonesteiden hinnasta ST1 -asemilta.

Yhdistyksen jäsen on samalla myös Suomen Reserviupseeriliitto ry:n (RUL) jäsen. https://www.rul.fi/reserviupseeriliitto/jasenyys/jasenedut/