Sähköinen kuntokortti

Sähköinen kuntokortti

RESUL:n jäsenliittojen (RES ja RUL) jäsenet sekä aiemmin kirjautumattomat jäsenet pääsevät kirjautumaan sähköisen kuntokortin käyttäjiksi.

Liikuntasuoritukset on hyvä kirjata sähköiseen kuntokorttiin heti tuoreeltaan, esimerkiksi kerran viikossa.
Säännöllinen liikunta ylläpitää sekä lisää kuntoa ja terveyttä monin tavoin. Arkiliikunta, liikuntaharrastukset, kilpailuihin harjoitteleminen jne. rakentavat myös perustaa reserviläiselle tärkeälle kenttäkelpoisuudelle.

Sähköinen kuntokortti auttaa seuraamaan omaa aktiivisuutta ja sitä kautta myös ylläpitämään liikuntamotivaatiota ja monipuolista liikuntaa.

Kirjautuminen: Käyttäjätunnuksesi on ensimmäisellä kirjautumisella jäsennumerosi (löytyy jäsenkortista) ja salasana on oma sukunimi muodossa MEIKÄLÄINEN, eli kaikki kirjaimet isolla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinua pyydetään muuttamaan salasanasi tietoturvallisuussyistä. Kirjoita haluamasi salasana ja paina se mieleesi. Kirjautumisen yhteydessä kannatta tallentaa myös sähköpostiosoite, mikäli sellainen on, sillä ilman sähköpostiosoitetta ei voi esimerkiksi voi tilata unohtunutta salasanaa suoraan sähköpostiin, joten sellainen on hyvä olla olemassa tässäkin palvelussa.

Kuntopistekilpailu

Täyttämällä RESUL:n sähköistä kuntokorttia osallistut automaattisesti yhdistyksen kuntopistekilpailuun. Eniten kuntopisteitä vuoden aikana kerännyt jäsen julistetaan voittajaksi ja hän saa vuodeksi haltuunsa tammisen kiertopalkinnon. Liikunnasta tai muusta hengästymistä aiheuttavasta aktiviteetista saat pisteitä seuraavasti: 0,5 h = 1 p, 1,5 h = 2 p ja yli 3 h = 3 p. Päiväsuoritus on korkeintaan 3 p. Tarkempaa tietoa Suomen Reserviläisurheiluliiton (RESUL) sähköisestä kuntokortista löydät Linkki.