Jäsenedut

Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmaksu sisältää yhdellä kertaa kerättävät liiton, kerhon, piirin jäsenmaksun sekä Reserviläinen -lehden ja piirilehden tilausmaksun. Kokonaisjäsenmaksun suuruus vaihtelee, koska kerhot ja piirit päättävät omasta jäsenmaksuosuudestaan itse. Varsinaisten jäsenten osalta vuosimaksun suuruus vaihtelee 12 – 60 euron välillä. Alle 28-vuotiaat pääsevät toimintaan mukaan alennetulla nuorisojäsenmaksulla, joka on yleensä noin puolet varsinaisesta jäsenmaksusta. Jäsenmaksuaan vastaan RUL:n jäsenet saavat useita rahanarvoisia etuja.

 

Lehdet

Reserviläinen-lehti ja piirilehti tulevat automaattisesti kaikille jäsenmaksunsa maksaneille. Reserviläinen on RUL:n ja RES:n jäsenlehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehden levikki on yli 60.000. Osa lehden sisällöstä löytyy netistäkin: www.reservilainen.fi

Varustelekan vaihtuvat jäsentarjoukset

RUL ja armeijatavaran erikoisliike Varusteleka ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tarjota liiton jäsenille laadukkaita maasto- ja armeijahenkisiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Varusteleka on räätälöinyt reserviupseeriliiton jäsenille joka kuukausi vaihtuvan tarjoustuotteen, jonka tiedot löytyvät viimeisimmästä uutiskirjeestä. Tarkistamalla, että sähköpostiosoitteesi on jäsentiedoissasi oikein, varmistat vaihtuvat tarjoukset myös itsellesi.

ST1:n edut

St1:n edut Reserviupseeriliiton kortilla polttoaineista lämmitykseen ja ruokaan.

Reserviupseeriliiton jäsenkortti on myös St1:n Käteisalennuskortti. RUL-kortilla saat alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kun maksutapana on käteinen, pankkikortti, Visa Electron tai luottokortin debit-puoli. Vain Shell express-asemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Asemilla olevat kampanjat ja tarjoukset löydät helposti tästä ja sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti www.st1.fi.

Rekisteröimällä Reserviupseeriliiton jäsenkorttisi, saat jatkossa St1:ltä ajankohtaisia etuja ja tarjouksia liittyen autoiluun St1- ja Shell-asemilla. Edut ovat asemakohtaisia tai valtakunnallisia. Korttisi voit rekisteröidä tästä.

RUL-kortillasi saat myös St1 Lämpöpalvelusta alennusta lämmitysöljystä, kun maksat tilauksesi yhdessä erässä. Tilauksen yhteydessä mainitse kortin kääntöpuolella oleva 16-numeroinen numerosarja. Öljytilauksen voit tehdä netin kautta helposti tästä tai soittamalla asiakaspalveluun 0800 166 266. Tilaaminen kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy. Lisätietoa Teho Opti Premiumista.

 

Shell HelmiSimpukka –ravintolat tarjoavat jäsenkortillasi vaihtuvia asiakasetuja.

Pohjola-Yhtiöiden vakuutusedut

Hyödynnä Pohjola Vakuutuksen edut Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille.

Jopa 20 % alennus arjen vakuutuksista
Saat kodin ja perheen vakuutuksesi jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Kodin ja perheen vakuutuksiksi luetaan kotivakuutus, terveysvakuutus, jatkuva matkavakuutus, arvotavaravakuutus, pienvenevakuutus, toimeentulovakuutus sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus.
Vakuutusalennus:
• 1. vuosi 20 %
• 2. vuosi 15 %
• 3. vuosi 5 %

Kasko vuodeksi -20 %
Jäsenetuna saat 20 % alennuksen autosi kaskon ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Alennus koskee yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton uutta Super- ja Kevytkaskoa, sekä matkailuauton tai matkailuperävaunun Isokaskoa. Alennusvuoden jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena.

Henkivakuutukseen veloitukseton 20 % korotus
Pohjola Vakuutus tarjoaa reserviläisjärjestön jäsenelle ja samassa taloudessa asuvalle jäsenen puolisolle kuluttoman 20 % korotuksen henkivakuutuksen kokonaismäärään, kun vakuutuksen korvausmäärä on 10 000 euron ja 50 000 euron väliltä. Kuluttoman korotuksen suuruus vahvistetaan vuosittain.

Näin hyödynnät Suomen Reserviupseeriliiton jäsenen vakuutusedut

Jäsenetujen hyödyntäminen onnistuu, kun pyydät Pohjola Vakuutukselta vakuutustarjouksen haluamistasi vakuutuksista op.fi-palvelussa. Muistathan mainita olevasi Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, jolloin jäsenetusi huomioidaan sinulle laaditussa vakuutustarjouksessa.

Siirry pyytämään vakuutustarjous

Halutessasi voit vielä tutustua vakuutuksiin alla olevista linkeistä:

Kotivakuutus
Terveysvakuutus
Jatkuva matkavakuutus
Arvotavaravakuutus
Kasko
Henkivakuutus

 

S-ryhmän hotelliedut

Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tarjoavat liiton jäsenille etuja vapaa-ajanmajoitukseen.

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Kaikki ketjun hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla.

Radisson Blu Hotels & Resorts on kansainvälinen ja tasokas hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta. Radisson Blu Hotellit takaavat täyden asiakastyytyväisyyden sekä laadukkaan palvelun. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.

Jäsenedut löytyvät oheisesta linkistä:   http://liitonjasenedut.s-hotels.fi