Jäsenedut

Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmaksu sisältää yhdellä kertaa kerättävät liiton, kerhon, piirin jäsenmaksun sekä Reserviläinen -lehden ja piirilehden tilausmaksun. Kokonaisjäsenmaksun suuruus vaihtelee, koska kerhot ja piirit päättävät omasta jäsenmaksuosuudestaan itse. Varsinaisten jäsenten osalta vuosimaksun suuruus vaihtelee 12 – 60 euron välillä. Alle 28-vuotiaat pääsevät toimintaan mukaan alennetulla nuorisojäsenmaksulla, joka on yleensä noin puolet varsinaisesta jäsenmaksusta. Jäsenmaksuaan vastaan RUL:n jäsenet saavat useita rahanarvoisia etuja.

 

JÄSENEDUT

Lehdet

Reserviläinen-lehti ja piirilehti tulevat automaattisesti kaikille jäsenmaksunsa maksaneille. Reserviläinen on RUL:n ja RES:n jäsenlehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehden levikki on yli 60.000. Osa lehden sisällöstä löytyy netistäkin: www.reservilainen.fi

 

ST1:n edut

St1:n edut Reserviupseeriliiton kortilla polttoaineista lämmitykseen ja ruokaan.

Reserviupseeriliiton jäsenkortti on myös St1:n Käteisalennuskortti. RUL-kortilla saat alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kun maksutapana on käteinen, pankkikortti, Visa Electron tai luottokortin debit-puoli. Vain Shell express-asemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Asemilla olevat kampanjat ja tarjoukset löydät helposti tästä ja sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti www.st1.fi.

Rekisteröimällä Reserviupseeriliiton jäsenkorttisi, saat jatkossa St1:ltä ajankohtaisia etuja ja tarjouksia liittyen autoiluun St1- ja Shell-asemilla. Edut ovat asemakohtaisia tai valtakunnallisia. Korttisi voit rekisteröidä tästä.

RUL-kortillasi saat myös St1 Lämpöpalvelusta alennusta lämmitysöljystä, kun maksat tilauksesi yhdessä erässä. Tilauksen yhteydessä mainitse kortin kääntöpuolella oleva 16-numeroinen numerosarja. Öljytilauksen voit tehdä netin kautta helposti tästä tai soittamalla asiakaspalveluun 0800 166 266. Tilaaminen kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy. Lisätietoa Teho Opti Premiumista.

 

Shell HelmiSimpukka –ravintolat tarjoavat jäsenkortillasi vaihtuvia asiakasetuja.

 

S-ryhmän hotelliedut

Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tarjoavat liiton jäsenille etuja vapaa-ajanmajoitukseen.

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Kaikki ketjun hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla.

Radisson Blu Hotels & Resorts on kansainvälinen ja tasokas hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta. Radisson Blu Hotellit takaavat täyden asiakastyytyväisyyden sekä laadukkaan palvelun. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.

Jäsenedut löytyvät oheisesta linkistä:   http://liitonjasenedut.s-hotels.fi

 

Varustelekan vaihtuvat jäsentarjoukset

RUL ja armeijatavaran erikoisliike Varusteleka ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tarjota liiton jäsenille laadukkaita maasto- ja armeijahenkisiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Varusteleka on räätälöinyt reserviupseeriliiton jäsenille joka kuukausi vaihtuvan tarjoustuotteen, jonka tiedot löytyvät viimeisimmästä uutiskirjeestä. Tarkistamalla, että sähköpostiosoitteesi on jäsentiedoissasi oikein, varmistat vaihtuvat tarjoukset myös itsellesi.

Pohjola-Yhtiöiden vakuutusedut

Monipuolinen valikoima Pohjolan vakuutuksia, joissa on edullinen reserviläishinta. Muista mainita jäsenyydestäsi asioidessasi Pohjolan konttorissa.

Jäsenen itse maksamat ryhmäetuvakuutukset:

Järjestön perushenkivakuutus

Järjestöetuna korotus vakuutusmääriin: naiset 30% miehet 20%.

Järjestön jäsenenä tai puolisona saat vakuutukseesi ilmaisen lisäedun. Lisäetuna vakuutusturvaasi korotetaan veloituksetta. Korotuksen määrä ilmenee vuosittain saamastasi turvaselvityksestä.

Korotus on järjestökohtainen. Se vahvistetaan vuosittain ja on voimassa koko vakuutuskauden. Järjestökohtaisen lisäedun saat vain yhteen henkivakuutukseen.

 • Vakuutusturvan voit valita 10.000 euron ja 50.000 euron väliltä.
 • Vakuutuksen maksu nousee vuosittain iän mukaan.
 • Ikä lasketaan kulumassa olevan vuoden ja vakuutetun syntymävuoden erotuksena.
 • Pariturvassa vakuutusmaksu määräytyy miehen iän mukaan.
 • Useassa erässä (2, 3, tai 4) maksettaessa maksuun tulee 3 %:n; 3,5 %:n tai 4 %:n korotus.

Mittaturvan vakuutukset

Alennukset annetaan seuraavista vakuutuksista:

 • laaja kotivakuutus (bonukseton)
 • kotivakuutus
 • vastuuvakuutus
 • oikeusturvavakuutus
 • arvotavaravakuutus
 • pienvenevakuutus
 • tapaturmavakuutus
 • matkatavaravakuutus
 • matkustajavakuutus

Alennukset koskevat vain uusia vakuutuksia

 • 1. vuosi 20%
 • 2. vuosi 15%
 • 3. vuosi 5%
 • 4. vuosi normaali tariffi