Ampumatoiminta

Aktiivinen ampumaurheilukerho

Riihimäen Reserviupseerit ry on erittäin aktiivinen ampumaurheilukerho. Yhdistys on vuosien varrella voittanut monia sekä piirin että liiton palkintoja ampumaurheilussa.

Yhdistyksellä on oma 25 m:n sisäampumarata aivan Riihimäen keskustassa. Siellä voidaan lähes koska tahansa ampua pienkaliiperiaseilla. Jokainen yhdistyksen jäsen voi lunastaa avainkortin ampumaradalle ja käydä siellä milloin tahansa hänelle sopimanaan aikana. Myös Riihimäen ampumaseuran (RASSI) jäsenillä on mahdollisuus lunastaa avainkortti ampumaradalle.

DSC_0044 web Ampumarata-2 web large

Yhdistyksellä on perinteisiä, jo yli viisikymmentä vuotta kestäneitä otteluita eräiden muiden reserviupseeriyhdistysten ja reservialiupseeriyhdistysten kanssa. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen, myös aivan vasta-alkajille ammunnassa, kilpailuja sekä ulkoradoilla että omalla sisäradalla sekä osallistuu muiden yhdistysten, piirin ja RUL:n kilpailuihin.

Lajeina yhdistyksen ampumatoiminnassa ovat pääasiassa ISSF:n (kansainvälinen ampumaurheiluliitto) lajit (jotka ovat myös olympiakisojen ohjelmassa), mutta pyritään löytämään jäseniä myös sekä rynnäkkökivääri- että sovellettuihin ammuntoihin. Myös kisailut perinneaseilla ovat yhdistyksen jäsenten harrastuslistalla.

Yhdistyksen ampumatoimintaa ohjaavat ja valvovat ampumaupseerimme, jotka vuonna 2018 ovat:

 

1. Ampumaupseeri ja ampumaradan ratavastaava Ltn Juho Haapanen
040 134 4754
juho.haapanen[at]gmail.com
2. Ampumaupseeri Miika Tiihonen
041 545 5307
miika.tiihonen[at]saunalahti.fi

Heidän puoleensa voit kääntyä kaikissa ampumaurheilua koskevissa kysymyksissä ja sopia ajan prosenttiammunnan suorittamiseen Kerhotalon radalle.