Ampumatoiminta

Aktiivinen ampumaurheilukerho

Riihimäen Reserviupseerit ry on erittäin aktiivinen ampumaurheilukerho. Yhdistys on vuosien varrella voittanut monia sekä piirin että liiton palkintoja ampumaurheilussa.

Yhdistyksellä on oma 25 m:n sisäampumarata aivan Riihimäen keskustassa. Siellä voidaan lähes koska tahansa ampua pienkaliiperiaseilla. Jokainen yhdistyksen jäsen voi lunastaa avainkortin ampumaradalle ja käydä siellä milloin tahansa hänelle sopimanaan aikana. Myös Riihimäen ampumaseuran (RASSI) jäsenillä on mahdollisuus lunastaa avainkortti ampumaradalle.

DSC_0044 web Ampumarata-2 web large

Yhdistyksellä on perinteisiä, jo yli viisikymmentä vuotta kestäneitä otteluita eräiden muiden reserviupseeriyhdistysten ja reservialiupseeriyhdistysten kanssa. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen, myös aivan vasta-alkajille ammunnassa, kilpailuja sekä ulkoradoilla että omalla sisäradalla sekä osallistuu muiden yhdistysten, piirin ja RUL:n kilpailuihin.

Lajeina yhdistyksen ampumatoiminnassa ovat pääasiassa ISSF:n (kansainvälinen ampumaurheiluliitto) lajit (jotka ovat myös olympiakisojen ohjelmassa), mutta pyritään löytämään jäseniä myös sekä rynnäkkökivääri- että sovellettuihin ammuntoihin. Myös kisailut perinneaseilla ovat yhdistyksen jäsenten harrastuslistalla.

Yhdistyksen ampumatoimintaa ohjaavat ja valvovat ampumaupseerimme, jotka vuonna 2020 ovat:

1. Ampumaupseeri ja ampumaradan ratavastaava Ltn Juho Haapanen
040 134 4754
2. Ampumaupseeri ja SRA vastaava Jenny Koskimäki

Heidän puoleensa voit kääntyä kaikissa ampumaurheilua koskevissa kysymyksissä ja sopia ajan prosenttiammunnan suorittamiseen Kerhotalon radalle. Voit myös tulla vakiovuorolla radalle ampumaan.
Tästä lisää infoa

SRA-toiminta

Naispuolisten SRA-harrastajien määrä kasvaa, mutta kasvu näkyy hitaasti SRA-kisojen ja muiden tapahtumien osallistujalistoilla.

SRA Etelä-Häme haluaa tukea naisampujien harrastusta järjestämällä matalan kynnyksen treenejä alueellaan. Treeneihin ovat tervetulleita ampumataidoista ja iästä riippumatta kaikki SRA-ampujastatuksen ja ampumaharrastusvakuutuksen omaavat naiset. Ohjatuissa treeneissä on tarkoitus tutustua muihin SRA-harrastajiin ja kehittää omaa ampumista rennossa ilmapiirissä.

Treeneistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jenny Koskimäkeen:

Valkeakoskella järjestetään SRA-kurssi 19.4.2020, lisää infoa tästä