Yhteiskuljetukset Haminaan

Liiton piireissä ympäri maata järjestetään yhteiskuljetuksia Haminaan RUK:n 100-vuotisjuhlaan. Reserviupseerikoulu on kehoittanut välttämään omalla autolla saapumista Haminaan ruuhkautumisen välttämiseksi. Suomen Reserviupseeriliitto kerää tälle sivulle tietoja piireistä yhteiskuljetuksia varten.

 

HELSINKI

Helsingin Reserviupseeripiiri järjestää juhlaan yhteiskuljetuksen.

Lähtö: Helsingin keskusta (mahdollisesti Töölöntori) la 6.6. kello 9
Paluulähtö: Hamina la 6.6. kello 17
Hinta: 30 € / henkilö
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisessa mainitse nimi ja puhelinnumero. Jokainen ilmoittautuu henkilökohtaisesti, ei ryhmäilmoittautumisia.

Maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneille 4.5. ja maksuaikaa on 15.5. saakka. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, paikka vapautetaan seuraavalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niitä on rajallisesti.

 

KESKI-SUOMI

Keski-Suomen reserviupseeripiiri järjestää linja-autokuljetuksen RUK 100 -pääjuhlaan 6.6.2020. Linja-autojen lukumäärä ja reitit määräytyvät matkaan ilmoittautuneiden määrästä ja lähtökunnista. Niistä ilmoitetaan tarkemmin kevään 2020 aikana. Linja-autojen reittejä voimme mahdollisuuksien mukaan yhdistää muiden piirien kanssa kuljetuskapasiteetin niin salliessa.

 

KYMENLAAKSO

Kymenlaaksonpiiri järjestää RUK 100v tilaisuuteen 6.6.2020 kuljetuksen Pohjois-Kymenlaaksosta Haminaan ja tilaisuuden loputtua takaisin.

 

PÄIJÄT-HÄME

Päijät-Hämeen Reserviupseeripiiri tulee järjestämään yhteiskuljetuksen Haminaan 6.6.2020. Aikataulu ja reitti tarkentuu kevään 2020 aikana. Lisätietoja voi kysyä piirin toiminnanjohtaja Marko Patrakalta (marko.patrakka at phreservi.fi, 050-557 0761).