Päämajajotos 2019, RESUL:n valtakunnallinen syysjotos // päivitetty 14.8. 27.–29.09.2019 | klo 0:00 - 23:59

Päämajajotos 2019 on Reserviläisurheiluliitto ry:n (RESUL) vuoden 2019 valtakunnallinen reserviläisten syysjotos, joka järjestetään tänä vuonna Mikkelissä.

Kyseessä on maastotaitokilpailu, joka käsittää suunnistusosuuden sekä pakollisia että valinnaisia rastitehtäviä. Kilpailureitin rasteilla on kilpailutehtäviä, jotka liittyvät esimerkiksi reserviläistietoihin ja -taitoihin, ammuntaan, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapu- ja pelastuspalvelutoimintaan, luonnontuntemukseen sekä yleistietoihin.

Päämajajotoksella on kolme kilpailusarjaa:

  • sotilassarja (pe 27.09.2019 – su 29.09.2019)
  • reserviläissarja (la 28.09.2019 – su 29.09.2019)
  • retkisarja (la 28.09.2019).

Kaikissa kilpailusarjoissa kilpailupartion koko on 3-4 henkilöä.

Lisätietoja jotoksesta löytyy osoitteesta https://resul.fi/jotos/paamajajotos/

 

HUOM!

Tarjoamme jäsenillemme erinomaisen tilaisuuden osallistua tähän ”kauden päätapahtumaan”, sillä TamRU maksaa yhdistyksen jäsenten muodostamien partioiden ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan (45 €, tai 95 € riippuen sarjasta).

Ehdot:
– Partion nimessä esiintyy sana TamRU
– Vähintään puolet partion jäsenistä kuuluu TamRU:ihin
– Partio ilmoittautuu jotossivun (https://resul.fi/jotos/paamajajotos/) ohjeiden mukaisesti 8.9.2019 mennessä
– Partion johtaja ilmoittaa partion nimen, sekä partioon osallistuvien TamRU:n jäsenten nimet 8.9. mennessä osoitteeseen 

Näin toimittuaan partion johtaja voi toimittaa saamansa laskun osoitteeseen .

TamRU:n Facebook-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/TampereenReserviupseerit/) voit etsintäkuuluttaa sekä lisäjäseniä että partioita tarpeen tullen.

 

HUOM! // päivitetty 14.8.

Pirkanmaan Reserviupseeripiiri tarjoaa KAIKILLE osallistujille maksuttoman kuljetuksen jotospaikalle ja takaisin. Ilmoittautuminen kuljetukseen 9.9. mennessä!

Kuljetus lähtee Tampereelta siten, että kaikki partiot ehtivät perjantaina alkavaan Sotilassarjaan mukaan. Ne partiot jotka eivät osallistu sotilassarjaan, mutta tulevat yhteiskyydillä, sopivat ensimmäisen yön majoittumisesta omatoimisesti järjestävän tahon kanssa. Kuljetus voi ottaa myös matkalta partioita mukaan ja lähtöpaikkaa on mahdollista säätää tarpeen mukaan.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: