Etusivu

Yleistä

Vuonna 2016 yhdistyksemme nousi Suomen suurimmaksi yhdistykseksi ja vuonna 2020 jäsenmäärämme kasvoi edelleen 8 jäsenellä 875 jäseneen.

Yhdistyksen toiminnan ensisijainen päämäärä ei ole jäsenmäärän kasvattaminen, vaan monipuolisen toiminnan luominen ja kehittäminen yhdessä jäsenistön sekä yhteistyötahojemme kanssa. Tavoitteiden jalkauttaminen ja saavuttaminen vaativat vapaaehtoista työtä sekä ajankäyttöä yhteisen hyvän eteen. Tuloksia tehdään määrätietoisella ja pitkäkestoisella, perinteitä kunnioittavalla työllä,  ei pikavoittoja tavoitellen.

Kiinnostaako hallitustyöskentely ja yhdistyksemme toiminnan edelleen kehittäminen? Jos, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai hallituksemme jäseniin. Lähde mahdollisuuksiesi rajoissa mukaan luomaan, kehittämään ja tukemaan yhdistyksen toimintaa.

Lisää tietoa näiltä sivuilta etenkin Toiminta-kohdasta ja hallituksen jäseniltä.

Ajankohtaista

Ilmoittaudu Reserviläisammunan piirinmestaruuskilpailuihin

Reserviläisammunnan piirinmestaruuskilpailut pidetään sunnuntaina 13.6.2021 kello 12 alkaen Porin Prikaatin ampumaradalla Raasissa (Ampumaradantie, Pöytyä).

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ampuntatoiminta – Raasin ja Säkylän ampumaratojen käyttöoikeus

Arvon jäsenemme, olemme solmineet sopimukset Raasin ja Säkylän ampumaratojen käyttöoikeudesta.

Raasin ja Huovinrinteen ampumatoiminta on alkanut.

Raasin ja Huovinrinteen radat ovat käytettävissä, kunhan jäsen on rekisteröitynyt Turun RU verkkosivujen kautta radan käyttäjäksi. Raasin ja Huovinrinteen ratojen käyttötilanne tulee tarkastaa PorPr käyttö excelistä:

https://maavoimat.fi/documents/1950813/4082784/Sakylan+ja+Raasin+harjoitusalueiden+kaytto+2018%2C+paivitettu+touko+2018/832a2003-a10d-42bf-bdc3-c72c76ccb2cc

Varaustilanteesta riippumatta puolustusvoimilla on aina ensisijainen ratojen käyttöoikeus.

Ilmaise kiinnostuksesi toimintaan osallistumisesta tai muista yhdistyksen ampumajaoston toiminnan kehittämistoiveista ja -ideoista vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

ampumajaoston kysely

Reserviläisen sähköinen kuntokortti

Reserviläisurheiluliitto tarjoaa Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton jäsenille henkilökohtaisen, sähköisen kuntokorttipalvelun.

Palvelun avulla voit seurata omaa liikunta-aktiivisuuttasi merkitsemällä päivittäiset kuntoilu- ja amupumasuoritukset. Lisäpalveluissa on lisäksi tarjolla tietoa ravitsemuksesta ja liikunnan merkityksestä.

Kuntokortti toimii myös ampumapäiväkirjana ja palvelusta saa varmennetun tulosteen, jota voi käyttää todistaessaan harrastuneisuuttaan virnaomaisille.

Kuntokortti on maksuton palvelu. Tutustu kuntokortiin osoitteessa: http://www.resul.fi/kuntokortti ja ryhdy aktiiviseksi kuntokortin käyttäjäksi!

Hyvä jäsenemme pidä tietosi ajantasalla

Hyvä jäsenemme alla olevalla linkillä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan jäsentietojasi eAsiointi-palvelussa. On erittäin tärkeää, että pidät tietosi jäsenrekisterissä ajantasalla!

Siirry eAsiointi-palveluun