Etusivu

Turun Reserviupseerit ry on Suomen suurin reserviupseeriyhdistys.

Yhdistys tuo yhteen Turun alueen reserviupseerikoulutuksen saaneet ja tarjoaa jäsenilleen mielekästä toimintaa oman osaamisen ylläpitämiseksi, mutta luo myös merkityksellisyyttä reserviupseeriudelle modernissa yhteiskunnassa.

Yhdistyksen toiminnan ensisijainen päämäärä on monipuolisen toiminnan luominen ja kehittäminen yhdessä jäsenistön sekä yhteistyötahojemme kanssa. Tavoitteiden jalkauttaminen ja saavuttaminen vaativat vapaaehtoista työtä sekä ajankäyttöä yhteisen hyvän eteen. Tuloksia tehdään määrätietoisella ja pitkäkestoisella, perinteitä kunnioittavalla työllä,  ei pikavoittoja tavoitellen.

Kiinnostaako yhdistyksemme toiminnan edelleen kehittäminen? Jos, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai hallituksemme jäseniin. Lähde mahdollisuuksiesi rajoissa mukaan luomaan, kehittämään ja tukemaan yhdistyksen toimintaa.

Lisää tietoa näiltä sivuilta etenkin Toiminta-kohdasta ja hallituksen jäseniltä.

Ajankohtaista

Tulta toukokuussa!

Tulta toukokuussa! on toukokuun 2022 käynnissä oleva Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton kilpailu, jonka tarkoituksena on kannustaa kaikkia reserviläisiä  henkilökohtaisen ampumataidon kohentamiseen. Jokainen ampumasuoritus (min. 10 laukausta per jäsen per päivä) lasketaan, ja aktiivisimmille yhdistyksille on luvassa rahapalkintoja, joilla kehittää toimintaansa edelleen.

Tutustu yhdistyksen tuleviin ampumatapahtumiin täällä. Lisätietoja Tulta toukokuussa! -kampanjasta löytyy liiton nettisivuilta.

Raasin ja Huovinrinteen ampumatoiminta on alkanut.

Raasin ja Huovinrinteen radat ovat käytettävissä, kunhan jäsen on rekisteröitynyt Turun RU -verkkosivujen kautta radan käyttäjäksi. Raasin ja Huovinrinteen ratojen käyttötilanne tulee tarkastaa PorPr käyttö excelistä:

https://maavoimat.fi/documents/1950813/4082784/Sakylan+ja+Raasin+harjoitusalueiden+kaytto+2018%2C+paivitettu+touko+2018/832a2003-a10d-42bf-bdc3-c72c76ccb2cc

Varaustilanteesta riippumatta puolustusvoimilla on aina ensisijainen ratojen käyttöoikeus.

Ilmaise kiinnostuksesi toimintaan osallistumisesta tai muista yhdistyksen ampumajaoston toiminnan kehittämistoiveista ja -ideoista vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

ampumajaoston kysely

Reserviläisen sähköinen kuntokortti

Reserviläisurheiluliitto tarjoaa Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton jäsenille henkilökohtaisen, sähköisen kuntokorttipalvelun.

Palvelun avulla voit seurata omaa liikunta-aktiivisuuttasi merkitsemällä päivittäiset kuntoilu- ja amupumasuoritukset. Lisäpalveluissa on lisäksi tarjolla tietoa ravitsemuksesta ja liikunnan merkityksestä.

Kuntokortti toimii myös ampumapäiväkirjana ja palvelusta saa varmennetun tulosteen, jota voi käyttää todistaessaan harrastuneisuuttaan virnaomaisille.

Kuntokortti on maksuton palvelu. Tutustu kuntokortiin osoitteessa: http://www.resul.fi/kuntokortti ja ryhdy aktiiviseksi kuntokortin käyttäjäksi!

Hyvä jäsenemme, pidä tietosi ajantasalla!

Alla olevalla linkillä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan jäsentietojasi Maanpuolustusrekisterin eAsiointi-palvelussa.

On erittäin tärkeää, että pidät tietosi jäsenrekisterissä ajantasalla!

Siirry eAsiointi-palveluun