Ajankohtaiset tiedotteet

Sääntömääräinen kevätkokous 23.3.2020 kello 18 – PERUTTU

Arvoisat jäsenemme,

Heikkilän sotilaskodin sulkeuduttua 13.3.2020 ulkopuolisilta ja koronaviruksen aiheuttaman tilanteen johdosta peruutamme 23.3.2020 klo 18:ksi ilmoitetun sääntömääräisen kevätkokouksemme. Tämä siitä syystä, että pääosa osallistujista kuuluu riskiryhmään. Lisäksi samalla tavalla ovat päättäneet toimia kokoustensa osalta myös muut maanpuolustoimijat tässä vallitsevassa tilanteessa. Kevätkokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana tulevaisuudessa, josta informoimme heti, kun se tulee mahdolliseksi.

Nyt on tärkeintä toimia annettujen ohjeistuksien mukaisesti ja pitää huolta lähimmäisistämme varmistamalla, että omilla toimillamme emme edistä viruksen leviämistä riskiryhmiin. Voimia ja ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Tämä ilmoitus on  lähetettyt myös yhdistyksen jäsenille sähköpostitse sekä jaettu Facebookissa yhdistyksen ryhmässä.

Kunnioittavasti,

Turun Reserviupseerit ry hallitus

Yleistä

Vuonna 2016 yhdistyksemme nousi Suomen suurimmaksi yhdistykseksi ja vuonna 2019 jäsenmäärämme kasvoi edelleen 18 jäsenellä 868 jäseneen.

Yhdistyksen toiminnan ensisijainen päämäärä ei ole jäsenmäärän kasvattaminen, vaan monipuolisen toiminnan luominen ja kehittäminen yhdessä jäsenistön sekä yhteistyötahojemme kanssa. Tavoitteiden jalkauttaminen ja saavuttaminen vaativat vapaaehtoista työtä sekä ajankäyttöä yhteisen hyvän eteen. Tuloksia tehdään määrätietoisella ja pitkäkestoisella, perinteitä kunnioittavalla työllä,  ei pikavoittoja tavoitellen.

Kiinnostaako hallitustyöskentely ja yhdistyksemme toiminnan edelleen kehittäminen? Jos, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai hallituksemme jäseniin. Lähde mahdollisuuksiesi rajoissa mukaan luomaan, kehittämään ja tukemaan yhdistyksen toimintaa.

Lisää tietoa näiltä sivuilta etenkin Toiminta-kohdasta ja hallituksen jäseniltä.

Ajankohtaista

Ampuntatoiminta – Raasin ja Säkylän ampumaratojen käyttöoikeus

Arvon jäsenemme, olemme solmineet sopimukset Raasin ja Säkylän ampumaratojen käyttöoikeudesta.

Raasin ja Huovinrinteen ampumatoiminta on alkanut.

Raasin ja Huovinrinteen radat ovat käytettävissä, kunhan jäsen on rekisteröitynyt Turun RU verkkosivujen kautta radan käyttäjäksi. Raasin ja Huovinrinteen ratojen käyttötilanne tulee tarkastaa PorPr käyttö excelistä:

https://maavoimat.fi/documents/1950813/4082784/Sakylan+ja+Raasin+harjoitusalueiden+kaytto+2018%2C+paivitettu+touko+2018/832a2003-a10d-42bf-bdc3-c72c76ccb2cc

Varaustilanteesta riippumatta puolustusvoimilla on aina ensisijainen ratojen käyttöoikeus.

Ilmaise kiinnostuksesi toimintaan osallistumisesta tai muista yhdistyksen ampumajaoston toiminnan kehittämistoiveista ja -ideoista vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

ampumajaoston kysely

Reserviläisen sähköinen kuntokortti

Reserviläisurheiluliitto tarjoaa Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton jäsenille henkilökohtaisen, sähköisen kuntokorttipalvelun.

Palvelun avulla voit seurata omaa liikunta-aktiivisuuttasi merkitsemällä päivittäiset kuntoilu- ja amupumasuoritukset. Lisäpalveluissa on lisäksi tarjolla tietoa ravitsemuksesta ja liikunnan merkityksestä.

Kuntokortti toimii myös ampumapäiväkirjana ja palvelusta saa varmennetun tulosteen, jota voi käyttää todistaessaan harrastuneisuuttaan virnaomaisille.

Kuntokortti on maksuton palvelu. Tutustu kuntokortiin osoitteessa: http://www.resul.fi/kuntokortti ja ryhdy aktiiviseksi kuntokortin käyttäjäksi!

Hyvä jäsenemme pidä tietosi ajantasalla

Hyvä jäsenemme alla olevalla linkillä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan jäsentietojasi eAsiointi-palvelussa. On erittäin tärkeää, että pidät tietosi jäsenrekisterissä ajantasalla!

Siirry eAsiointi-palveluun