Tuloksia

Varsinais-Suomen Reserviläispiirien avoimet reserviläisammunnan piirinmestaruuskilpailut – yhteistulokset – klikkaa tästä!

Yleistä

Vuonna 2016 yhdistyksemme nousi Suomen suurimmaksi yhdistykseksi ja vuonna 2018 jäsenmäärämme kasvoi edelleen 21 jäsenellä 850 jäseneen.

Yhdistyksen toiminnan ensisijainen päämäärä ei ole jäsenmäärän kasvattaminen, vaan monipuolisen toiminnan luominen ja kehittäminen yhdessä jäsenistön sekä yhteistyötahojemme kanssa. Tavoitteiden jalkauttaminen ja saavuttaminen vaativat vapaaehtoista työtä sekä ajankäyttöä yhteisen hyvän eteen. Tuloksia tehdään määrätietoisella ja pitkäkestoisella, perinteitä kunnioittavalla työllä,  ei pikavoittoja tavoitellen.

Lähde mahdollisuuksiesi rajoissa mukaan luomaan, kehittämään ja tukemaan yhdistyksen toimintaa!

Lisää tietoa näiltä sivuilta etenkin Toiminta-kohdasta ja hallituksen jäseniltä.

Ajankohtaista

Ampuntatoiminta – Heernummen, Raasin ja Säkylän ampumaratojen käyttöoikeus

Arvon jäsenemme, olemme solmineet sopimukset Heernummen, Raasin ja Säkylän ampumaratojen käyttöoikeudesta.

Raasin, Huovinrinteen ja Heernummen ampumatoiminta on alkanut. Heernummen rata on jäsenistömme käytettävissä yhteistyössä Kaarinan-Piikkiön reserviläisten kanssa. Radan käyttöohjeet ja ampuma-ajat löytyvät Kaarinan-Piikkiön reserviläisten verkkosivustolta:

https://www.reservilaisliitto.fi/yhdistyspalvelut/yhdistysten_ja_piirien_kotisivut/kaarinan-piikkion_reservilaiset/ammunta

Radalla järjestetään myös ohjattua ampumatoimintaa, josta ilmoitetaan Turun RU:n verkkosivuilla ja facebookissa.

Raasin ja Huovinrinteen radat ovat käytettävissä, kunhan jäsen on rekisteröitynyt Turun RU verkkosivujen kautta radan käyttäjäksi. Raasin ja Huovinrinteen ratojen käyttötilanne tulee tarkastaa PorPr käyttö excelistä:

https://maavoimat.fi/documents/1950813/4082784/Sakylan+ja+Raasin+harjoitusalueiden+kaytto+2018%2C+paivitettu+touko+2018/832a2003-a10d-42bf-bdc3-c72c76ccb2cc

Varaustilanteesta riippumatta puolustusvoimilla on aina ensisijainen ratojen käyttöoikeus.

Ilmaise kiinnostuksesi toimintaan osallistumisesta tai muista yhdistyksen ampumajaoston toiminnan kehittämistoiveista ja -ideoista vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

ampumajaoston kysely

Reserviläisen sähköinen kuntokortti

Reserviläisurheiluliitto tarjoaa Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton jäsenille henkilökohtaisen, sähköisen kuntokorttipalvelun.

Palvelun avulla voit seurata omaa liikunta-aktiivisuuttasi merkitsemällä päivittäiset kuntoilu- ja amupumasuoritukset. Lisäpalveluissa on lisäksi tarjolla tietoa ravitsemuksesta ja liikunnan merkityksestä.

Kuntokortti toimii myös ampumapäiväkirjana ja palvelusta saa varmennetun tulosteen, jota voi käyttää todistaessaan harrastuneisuuttaan virnaomaisille.

Kuntokortti on maksuton palvelu. Tutustu kuntokortiin osoitteessa: http://www.resul.fi/kuntokortti ja ryhdy aktiiviseksi kuntokortin käyttäjäksi!

Hyvä jäsenemme pidä tietosi ajantasalla

Hyvä jäsenemme alla olevalla linkillä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan jäsentietojasi eAsiointi-palvelussa. On erittäin tärkeää, että pidät tietosi jäsenrekisterissä ajantasalla!

Siirry eAsiointi-palveluun