Perinnetoimikunta

Perinnetoimikunta – Toimintasuunnitelma 2020

Perinnetoimikunta tulee suorittamaan Kynttilä Sankarihaudoille Rahastolle vahvistetuissa säännöissä mainitut tehtävät. Ne ovat:

– Kynttilöiden sytytys itsenäisyyspäivänä 6.12. kaikille Turun sankarihaudoille sekä seppeleen lasku sankariristille ja tuntemattoman sotilaan haudalle.
– Seppeleen lasku Vapaussoturien haudalle 6.12. ja 16.5. vapaussoturien vuosipäivänä.
– Seppeleen lasku Jääkärimuistomerkille 6.12. ja 25.2. jääkärien vuosipäivänä.

Lisäksi lasketaan itsenäisyyspäivänä seppele Karjalaan siunattujen vainajien ja Aunuksen kävijöiden muistomerkille. Perinnetoimikunta on myös mukana seppeleenlaskussa tammisunnuntaina Vapaussoturien haudalla ja Jääkärien muistomerkillä sekä 13.4. Vapaussoturien haudalla.

Perinnetoimikunta osallistuu myös jouluaattona sankarivainajien haudalle järjestetyn kunniavartion järjestelyyn yhteistyössä alueen muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa . Lisäksi Perinnetoimikunta avustaa Kuntopiirin kevät- ja syyskausien päättäjäisten järjestelyssä ja huomioi perinnetyöhön aktiivisesti osallistuneiden henkilöiden merkkipäivät.

Lisäksi Perinnetoimikunta järjestää yhdessä yhdistyksen kanssa perinteisen Tammisunnuntaijuhlan sunnuntaina 26. tammikuuta.