PJ:n joulutervehdys 2020

Puheenjohtajan Joulutervehdys 2020

Mennyt vuosi jää meille kaikille mieleen yhtenä erikoisimmista, jona olemme eläneet. Tämän poikkeuksellisen haastavan toimintavuoden päätteeksi on hyvä hieman hengähtää ja katsoa taaksepäin.

Reserviläistoiminnassa paljon suunniteltua, valmisteltua ja odotettua toimintaa jouduttiin perumaan Covid-19 -pandemian takia. Kerhomme järjestelyvastuullisia reserviläisurheilukilpailuita peruttiin kaksi.

Juklan viestiin emme päässeet omalla joukkueellamme, kun koko tapahtuma siirrettiin vuodella eteenpäin. Perinteisiä veteraanikeräyksiä jätettiin pitämättä. Kaikki tämä jätti isoaukon totuttuun kerhotoiminnan vuosirytmiin.

Vaikka paljon jouduttiin jättämään väliin, emme jääneet toimettomiksi.

Kerhon vuotuiset ampumatapahtumat saatiin pidettyä lähes normaalissa laajuudessa. Ruutisavun sisävuoroja oli muutama vähemmän, Lopen ratapäivä järjestettiin samoin kuin kerhon loppukesälle ajoittuvat kiväärikilpailut. Kunniavartiotoiminta vietiin läpi ylpeydellä. Kerhon oma Aijalan hölkkä syyskuussa taisi tänä vuonna saavuttaa osallistujaennätyksen. Aijalan kunnostus on edennyt niin pitkälle, että siellä voi nyt käydä saunomassa. Ilta-aurinkoinen rantasauna on mitä mainioin paikka karistaa arjen pölyt hyvässä seurassa.

Muutama piirinmestaruuskilpailukin järjestettiin lopulta. Mainittakoon tässä Järvenpääläisten pitämä maastokilpailu Vanhankylänniemessä, josta haimme voiton kotiin. Tuusulan kesäyön marssi pidettiin siirrettynä myöhempään ajankohtaan. Kerhomme hoiti tapahtuman yhteydessä järjestetyn Reserviläisurheiluliitto 50-vuotta Road Show -tapahtuman, jossa esiteltiin ResUL:n toimintaa kiinnostuneille.

Kerhon jäsenmäärä on vuoden aikana kasvanut mukavasti. Toivotan uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi. Seuratkaa kerhon tiedottamista sähköpostin lisäksi facebook- ja WhatsApp-ryhmissä ja tulkaa rohkeasti mukaan toimintaan. Kerholla on laina-aseita ampuma- ja reserviläisurheilutoimintaan ja kokeneemmat jäsenet auttavat alkuun mielellään. Käyttäkää mahdollisuutta hyväksi!

Tulevalle vuodelle on toiminnan teemaksi valittu kenttäkelpoisuus.

Tulemme järjestämään virallisia kuntotestejä ja ammuntoja. Jukolan viestiin Rovaniemelle lähdemme, jos vain saamme joukkueen kasaan kuten

2019 ja tapahtuma saadaan järjestää.  Ampumatoiminta jatkuu kuten aiemminkin. Ratavuoroja voidaan järjestää aiempaa enemmänkin, mikäli kysyntää ilmenee.

Mutta ennen sitä rauhoittukaamme Joulun ja uudenvuoden viettoon.

Toivotan kaikille jäsenillemme rauhallista Joulua ja parempaa uutta vuotta 2021

Isto Hyyryläinen