Etusivu

 

Tervetuloa Uudenmaan Reservipiirien sivuille.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry:n sekä Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n toiminnasta.

 *** AJANKOHTAISTA  *** 


02.01.2021

Vuosi 2021 – tilannetietoa

Uudenmaan reservipiirit toivottavat jäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen sekä näillä sivuilla vieraileville kävijöille hyvää alkanutta vuotta 2021!

Vuosi 2020 tullaan muistamaan varmasti COVID-19 -viruksesta ja sen aiheuttamista toimenpiteistä ympäri maailman. Vuosi on nyt vaihtunut, ja molemmat reservipiirit toivovat, että pääsemme kiinni täysillä normaaleihin toimintoihimme tämän vuoden aikana. Molemmat reservipiirit ovat tätä silmälläpitäen tehneet aktiiviset toimintasuunnitelmat vuodelle 2021.

Taistelukoulun luennot ovat toistaiseksi peruutettu johtuen COVID-19 -viruksen aiheuttamista rajoituksista Puolustusvoimien toimintoihin. Tiedotamme näillä sivuilla, kun luentosarjamme pääsee jatkumaan fyysisesti Taistelukoulun tiloissa. Uudenmaan reserviläispiirit pyrkivät järjestämään korvaavia luentoja Internetin välityksella vuoden 2021 aikana.

Erilaisten kalenterien (esim. urheilukalenteri) ylläpito tuottaa vallitsevan tilanteen takia myös haasteita piirien toimintoihin. Kalentereita päivitetään sitä mukaa kun päivämäärät varmistuvat. Peruutukset ovat mahdollisia.

Molemmat reservipiirit sekä niiden yhdistykset toimivat koko ajan aktiivisesti tilanteen sallimissa puitteissa. Kannustamme piirien yhdistysten jäsenistöjä osallistumaan aktiivisesti oman yhdistyksensä toimintaan. Lisätietoa yhdistysten toiminnasta tarjoavat yhdistysten asettamat yhteyshenkilöt, jotka voit löytää näiltä sivuilta vasemmalta linkkivalikoimasta (valitse reserviupseeripiiri tai reserviläispiiri -> yhdistykset). He vastaavat mielellään kysymyksiisi oman yhdistyksesi reserviläistoiminnasta, ja toivottavat sinut mielellään mukaan reserviläistoimintaan!

 


16.04.2020

Toiminnanjohtajan yhteystiedot

Uudenmaan reserviläispiirien uusi toiminnanjohtaja Risto Lehto on saanut työtänsä varten yhteystiedot. Riston tavoittaa jatkossa puhelinnumerosta 045-271 4797 ja sähköpostilla osoitteesta toiminnanjohtaja@uudrespiirit.fi . Riston yhteystiedot ovat jatkossa löydettävissä myös näiden sivujen alareunasta. Lisäksi sivujen vasemmalta puolelta linkkiluettelosta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta lähetettävät viestit menevät toiminnanjohtajan sähköpostiosoitteeseen.


02.04.2020

Oltermanni I/2020 ilmestynyt

Uudenmaan reserviläispiirien yhteinen piirilehti Oltermanni on postitettu paperilehden tilanneille piirien jäsenille. Lehti on myös luettavissa Issuu-versiona allaolevasta linkistä.

Klikkaa tästä linkistä päästäksesi lukemaan piirilehti Oltermannin uusimman lehden


 

01.04.2020

Piirien yhteinen toiminnanjohtaja Risto Lehto aloittaa työssään, Haminan RUK:n 100-vuotisjuhla siirretty vuoteen 2021

 

 

Uudenmaan reserviupseeripiirin puheenjohtaja Tatu Häkkinen(vas.), piirien yhteinen, uusi toiminnanjohtaja majuri evp Risto Lehto ja Uudenmaan reserviläispiirin puheenjohtaja Mats Fagerström työsopimusten allekirjoitustilaisuudessa Vihdissä 2.3.2020.

Uudenmaan reserviläispiirien yhteinen toiminnanjohtaja, majuri evp Risto Lehto aloitti työnsä tänään 1.4.2020 hieman poikkeuksellisissa olosuhteissa. Johtuen Covid-19 -viruksen aiheuttamista toimenpiteistä myös piirien on ollut pakko muuttaa työskentelytapojaan etätyöskentelypohjaisiksi.  Tästä riippumatta Risto pääsee työn ääreen samantien. Piirit ovat tahoillaan kehittäneet Ristolle etätöitä hyväksi aikaa mm. piirien ja liittojen sääntöjen tankkauksesta aina piirien sähköisten tiedostojen läpikäyntiin asti. Lisäksi piirien puheenjohtajat tulevat pitämään Riston kanssa etäpalaverin, jolla Riston työura piirien palveluksessa saadaan hyvin alkuun.

Risto tuo mukanaan laajan osaamistaustan piireille tärkeistä asioista. Kontaktiverkosto Puolustusvoimiin ja muihin tärkeisiin yhteistyökumppaneihin, kyky kehittää ja tuottaa viestintä- ja markkinointimateriaalia sekä luonnollisesti Puolustusvoimien palveluksessa saavutetut ansiot oppimateriaalin tuottamisessa, Internet- ja some-puolen asioiden osaamisessa sekä tahto ja halu oppia ja tehdä uutta saivat piirien päättävät elimet valitsemaan Riston piirien yhteiseksi toiminnanjohtajaksi. Piirit toivottavat Riston tervetulleeksi tehtävään!

Johtuen Covid-19 -viruksen aiheuttamista tekijöistä piirien uusittu tietotekniikkapaketti on vielä matkalla kohti Riston toimistoa. Tämä paketti sisältää myös uuden toiminnanjohtajan puhelimen. Päivitämme Riston yhteystiedot osaksi näitä Internet-sivuja välittömästi, kun puhelin, sen liittymä ja Riston sähköpostiosoite ovat järjestyksessä ja toimintavalmiina.

Haminan reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla siirretty vuoteen 2021

johtuen Covid-19 -viruksen valtion toimintoihin aiheuttamista muutoksista, myös Puolustusvoimat on joutunut perumaan lähiaikoina mm. lähiaikojen kertausharjoitukset, jotta virus ei pääsisi leviämään näissä joukkotapahtumiksi lukeutuvissa tapahtumissa. Valitettavasti myös 6.6.2020 päivälle merkattu Haminan reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla on tällä päivämäärällä päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Uusi juhlapäivä on 12.6.2021. Allaolevasta linkistä klikkaamalla voi lukea Puolustusvoimien tiedotteen koskien juhlien siirtymistä.

Puolustusvoimien tiedote koskien Haminan juhlallisuuksien siirtämistä vuoteen 2021

 


Ajantasaista tietoa tulevista RESUL:n valtakunnallisista kilpailuista, piirikilpailuista ja piirien alueella järjestettävistä muista avoimista ampumakilpailuista löytyy Urheilu-osiosta vasemmalta valikosta.

Mikäli sinulla on kysyttävää piirien toiminnasta, ota yhteyttä!