Haku nuorten upseereiden tapahtumaan Kanadaan käynnissä

maaliskuu 18, 2018

Suomen Reserviupseeriliitto on ollut yli 20 vuotta liitännäisjäsenenä Naton reserviupseerijärjestössä CIOR:ssa. CIOR:n kesäkongressin yhteydessä järjestetään vuosittain nuorille reserviupseereille tarkoitettu Young Reserve Officers Workshop (YROW). Näiden lisäksi kesäkongressin yhteydessä on mm. sotilasmoniottelu, johon RUL lähettää joukkueen toukokuussa pidettävän karsintakilpailun perusteella.

YROW on kuusipäiväinen tapahtumakokonaisuus, jossa nuoret reserviupseerit eri puolilta maailmaa kohtaavat. Seminaarin ohjelmaan kuuluu ryhmätöitä, huipputason siviili- ja sotilasjohtajien luentoja, tutustumiskäyntejä sekä runsas sosiaalinen ohjelma.

Tänä vuonna tapahtumapaikkana on Quebec Kanadassa

 Tämän vuoden YROW järjestetään Kanadan Quebecissa 5. – 11.8. RUL lähettää tänäkin vuonna YROW:iin 2 – 4 nuorta reserviupseeria. Lähtijät valitaan liiton jäsenille avoimen hakumenettelyn perusteella. Suomen Reserviupseeriliitto kustantaa osanottomaksun ja matkat ja majoituksen edustajiensa osalta. Hakijan tulee olla alle 30-vuotias (syntynyt 1988 tai myöhemmin) RUL:n jäsen ja hänen on omattava hyvä englanninkielen taito, myös sotilassanaston osalta. Aktiivisuus vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa yleisesti ja reserviupseeritoiminnassa erikseen katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy maanantaina 30. huhtikuuta 2018.

Tarkemmat hakuohjeet ja -lomakkeet löydät täältä.