Teksti: Janne Kosonen

Inttistore lopettanut toimintansa

Inttistore on lopettanut liiketoimintansa. Sekä Inttistoren nettikauppa että myymälä Pohjoisella Hesperiankadulla Helsingissä on suljettu. Maanpuolustusyhtiö MPY Oy:n hallitus päätti lopettaa Inttistoren toiminnan liiketoiminnan pitkään jatkuneen tappiollisuuden takia. Inttistore kiittää asiakkaita kuluneista vuosista.

Kaikki ennen 21.2. tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti asiakkaille. Samoin kaikki asiakaspalautukset hoidetaan. Inttistoren asiakaspalvelun sähköpostiosoite toimii normaalisti, sieltä voi tiedustella omaan tilaukseen liittyviä asioita: [email protected]

Jäsenrekisteri ja Reserviläinen –lehti jatkavat toimintaansa normaalisti

Inttistore on ollut Maanpuolustusyhtiö MPY Oy:n myyntitoiminnasta vastaava osa. MPY:n omistavat tasaosuuksin Suomen Reserviupseeriliitto ja Reserviläisliitto. MPY:n muita liiketoiminta-alueita ovat kustannustoiminta ja jäsenrekisteri- ja hallintopalvelujen tuottaminen.  Inttistoren lopettaminen ei vaikuta Reserviläinen –lehden eikä liittojen yhteisen jäsenrekisterin toimintaan.

RUL selvittää parhaillaan yhteistyömahdollisuuksia maasto- ja army -varusteiden hankinnassa. Uusista yhteistyösopimuksista ilmoitetaan jäsenistölle myöhemmin.