Liitto mukana Kokonaisturvallisuus 2018 -tapahtumassa

syyskuu 3, 2018

Kokonaisturvallisuus 2018 -tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 7.-8.9.2018. Se esittelee laajasti kokonaisturvallisuuden eri osa-alueita suurelle yleisölle sekä alan ammattilaisille. Kantavina teemoina ovat arjen turvallisuus, kyberturvallisuus ja maanpuolustus.

 

Ohjelmalavoilla kuullaan paitsi monipuolisia musiikkiesityksiä niillä nähdään myös tietoiskuja mm. kyberrikollisuudesta, kodin kyberturvallisuudesta, hybridiuhkista ja turvallisuuden tulevaisuuden trendeistä. Puolustusvoimat 100 -taistelunäytös esitetään kahteen otteeseen molempina tapahtumapäivinä messukeskuksen tuntumassa ja sitä katsomaan on vapaa pääsy. Tapahtumassa järjestetään myös puolustusvoimien hylätyn materiaalin näytöshuutokauppa.

 

Reserviupseeriliitolla on tapahtumassa oma osastonsa C5 jossa liitto esittelee toimintaansa. Lisäksi osastolla on mahdollisuus kokeilla Noptel-rataa ja päivittää omat tietonsa liiton jäsenrekisteriin sekä Kahoot! -tietokilpailu, jota voi pelata mobiilisovelluksella.

 

Tapahtuman yhteydessä liitto järjestää neuvottelukunnan kokouksen, liittohallituksen kokouksen sekä nuorisoupseerien koulutuspäivän, yhdistyspäivän.

 

 

Yhdistyspäivän teemana on ”Nuorisoupseerin toimenkuva ja mahdollisuudet yhdistykselle” ja se on suunnattu lähtökohtaisesti yhdistysten nuorisoupseereille. Päivän aikana tutustutaan nuorisoupseerin oppaaseen ja toimenkuvaan, käydään läpi nuorisoupseerikyselyn tulokset ja keskustellaan aiheen tiimoilta. Paikalla on valtakunnallisen Opiskelijain Reserviupseeripiirin edustajia kertomassa toiminnastaan ja jakamassa parhaita käytäntöjä nuorten tavoittamiseksi.

 

Yhdistyspäivässä on vielä tilaa, joten halukkaat yhdistykset voivat ilmoittaa osallistujansa (1-2 henkilöä/yhdistys) liittoon osoitteeseen jarjesto (at) rul.fi.

 

Tervetuloa mukaan tapahtumaan!