Maanpuolustusyhtiö hakee toimitusjohtajaa

syyskuu 3, 2012

Maanpuolustusyhtiö MPY Oy hakee itselleen toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle. Maanpuolustusyhtiö MPY Oy on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistama  palveluyhtiö, joka myy ja markkinoi mm. jäsen-, erä-, retkeily-, sotilas- ja vapaa-ajan tuotteita myymälän ja nettikaupan kautta, kustantaa liittojen yhteistä jäsenlehteä Reserviläistä sekä tuottaa liitoille jäsenrekisteripalveluita. Yhtiön kokonaisliikevaihto on n. 1,5 milj.€.

 

Nykyisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle vuodenvaihteessa haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Päätehtäväsi on myynnin edelleen kehittäminen ja myyntitoimintaan osallistuminen. Vastaat myös yhteistyössä omistajaliittojen kanssa yhtiön muista toimialoista sekä taloudesta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Odotamme Sinulta myynnin ja markkinoinnin nykymenetelmien hallintaa ja nettikaupan hyvää osaamista.  Olet myönteisesti ajatteleva, aktiivinen, tehokas työhön tarttuja ja näet haasteet mahdollisuutena.

Omaat sopivan koulutuksen, hyvät ATK-taidot, vankan talousosaamisen sekä tuloksellista työkokemusta myynnin sekä markkinoinnin alalta. Reserviläistoiminnan ja muun järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan työn monialaisessa järjestöympäristössä. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Heikki Suominen (09)4056 2018 tai hallituksen puheenjohtaja Ismo Nöjd 0400-463417. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 17.9.2012 osoitteeseen .