Nuku rauhassa tapahtumat jatkuvat elokuussa

kesäkuu 30, 2017

Nuku rauhassa -kampanjan kokonaisturvallisuustapahtumat huipenutvat elokuussa, jolloin edessä on hankkeen päätapahtuma Helsingissä 18.–19.8. sekä Nuku rauhassa -tapahtumat Vaasassa 23.8. ja Oulussa 25.–26.8. Erityisesti päätapahtumaa mainostetaan näyttävästi somessa sekä ulko-, radio- ja lehtimainontana.

Kymmenestä Nuku rauhassa -hankkeen kokonaisturvallisuustapahtumista on tähän mennessä järjestetty onnistuneesti seitsemän.

Onnistuneita tapahtumia

Hanke on tähän saakka edennyt hyvin, ja seitsemässä ensimmäisessä Nuku rauhassa -tapahtumassa (Rovaniemi, Turku, Kouvola, Iisalmi, Lahti, Jyväskylä ja Hattula) on yleisö ollut suunnitellusti eli tuhansia osanottajia kussakin. Kokonaisturvallisuuden toimijat turvallisuustoimijat, viranomaiset ja vapaaehtoisjärjestöt ovat olleet näyttävästi esillä tapahtumissa. Myös kaupungit, koulut ja päiväkodit ovat olleet kiitettävästi mukana. 

Esimerksi keskiviikkona 28.6. järjestetyssä Hattulan tapahtumassa maanpuolustus- ja turvallisuusjärjestö oli panostanut aktiiviseen sisältöön ja rastit vetivät runsaasti yleisöä.  Lapsia ja nuoria oli paikalla todella ilahduttavasti.  Parolannummella olikin paljon katsottavaa, koska Nuku rauhassa -tapahtuma oli osa Panssariprikaatin vuosipäivää.