Lippua, miekkaa, kivääriä, pistoolia, kameraa, retkeilyvälineitä...

Reserviupseerien tukisäätiön apurahat Kuopioon ja Ouluun

lokakuu 28, 2013

Suomen Reserviupseerien Tukisäätiön hallitus on myöntänyt tämän vuoden apurahat. Apurahan saivat Kuopion Reserviupseerikerho ja Oulun Reserviupseerikerho.

Kuopion Reserviupseerikerholle myönnettiin 600 euroa yhdistyksen historiikin tekemiseen. Oulun kerholle myönnettiin 550 euron apuraha jäsenistön aktivointitutkimuksen tekemiseen.

Suomen Reserviupseerien Tukisäätiön tarkoituksena on tukea suomalaisten reserviupseerien henkisiä ja fyysisiä maanpuolustus- ja turvallisuusvalmiuksia. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä varoja sääntöjensä mukaisesti apurahoihin, avustuksiin ja stipendeihin, koulutus- ja julkaisutoimintaan, reserviupseerien toiminnan laajentamiseen ja tehostamiseen, erillisprojektien tukemiseen ja uusien toimintamuotojen kehittämiseen.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä varoja sääntöjensä mukaisesti apurahoihin, avustuksiin ja stipendeihin, koulutus- ja julkaisutoimintaan, reserviupseerien toiminnan laajentamiseen ja tehostamiseen, erillisprojektien tukemiseen ja uusien toimintamuotojen kehittämiseen. Vuodesta 2002 lähtien tukisäätiö on myöntänyt apurahoja yhteensä 12 400 euroa yhteensä 21 eri hankkeeseen.

Seuraavan kerran tukisäätiö myöntää apurahoja syksyllä 2014. Anomusten tulee olla RUL:n toimistossa 31.8.2014 mennessä.