RUL mukana Kokonaisturvallisuus 2015 -messuilla

RUL mukana Kokonaisturvallisuus 2015 -messuilla

heinäkuu 29, 2015

Kokonaisturvallisuus 2015 -messut järjestetään 4.–6.9.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. RUL on mukana messuilla omalla messuosastollaan sekä järjestämällä lauantaina 5.9. Reserviupseeripäivä -tapahtuman.

Kokonaisturvallisuus 2015 tuo yhteiskunnallisesti tärkeän aiheen lähelle ihmisiä. Teemaan sisältyy kaikki turvallisuus, esimerkiksi kyberturvallisuus, maanpuolustus, luonnonkatastrofit, henkilöturvallisuus ja arjen turvallisuus. Suurtapahtuma on hyödyllinen lasten ja aikuisten lisäksi myös turvallisuusalan ammattilaisille.  Tampereen Messut Oy järjestää Kokonaisturvallisuus-messut yhteistyössä Turvallisuuskomitean sekä alan viranomaisten, järjestöjen ja elinkeinoelämän kanssa.

Puolustusvoimat on mukana tapahtumassa näkyvästi. Puolustusvoimat toteuttaa taistelunäytöksiä, jotka vievät yleisön toiminnan keskelle. Leopard -panssarivaunut, panssarintorjunta-aseet, ilmatorjuntaohjuspartio ja taistelupelastajat päästävät katsojat komppanian puolustustaistelun mukaan ennennäkemättömällä tavalla. Lisäksi luvassa on hyödyllistä tietoa seminaareissa ja tietoiskuissa sekä elämyksiä muiden näytösten, aktiviteettien ja kilpailujen muodossa.

Reserviupseeripäivä 5.9.

RUL:lla on messuilla oma osasto (A 420), jossa voit mm. käydä ampumassa air soft -aseella sekä päivittää omat jäsentietosi. Messuosasto on auki 4. – 6.9.

Liitto järjestää lisäksi lauantaina 5.9. järjestetään Messukeskuksen Tähtien salissa Reserviupseeripäivä –tilaisuden, jossa käsitellään tärkeitä ja ajankohtaisia vapaaehtoisen maanpuolustuksen asioita muutaman alustuksen ja keskustelujen kautta. Tilaisuuteen on kutsuttu liittohallitus, liittovaltuusto, liiton neuvottelukunta ja se on avoin kaikille liiton jäsenille.

Reserviupseeripäivätilaisuuteen osallistuvat saavat liitosta vapaalipun Kokonaisturvallisuus 2015 –tapahtumaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan liiton nettisivujen kautta. Tervetuloa mukaan!

Monipuoliset messut ovat oivallinen piirin tai yhdistyksen syysretken kohde. Liitto tarjoaa piireille ja yhdistyksille vapaalippuja messuille. Tilaukset liiton toimistoon 26.8. mennessä.

Lisätietoja Kokonaisturvallisuus 2015 tapahtumasta löydät Tampereen Messujen nettisivuilta.