Sotilasmoniottelukarsinnat Lahdessa

huhtikuu 24, 2019

Naton reserviupseerijärjestö CIOR:n sotilasmoniottelu MILCOMP (Military Competition) pidetään vuosittain CIOR:n kesäkongressin yhteydessä. Tänä vuonna kesäkongressi järjestetään Tallinnassa elokuussa ja sotilasmoniottelut otellaan 4.-9.8.2019. Kaksi ensimmäistä päivää harjoitellaan, kaksi seuraavaa päivää kilpaillaan. Kisojen päätteeksi on lepoa ja voittajien palkitseminen.

 

Suomen Reserviupseeriliitto on lähettänyt vuosittain vähintään yhden joukkueen kilpailemaan MILCOMP:iin. Tänä vuonna tarkoitus on tavoitella kolmea täyttä joukkuetta. Ensikertalaiset ja naiset ovat myös erittäin tervetulleita kisaamaan joukkuepaikoista!

 

MILCOMP kisajoukkueiden karsinnat järjestetään Lahdessa 24.-25.5.2019. Karsinnat alkavat perjantaina klo 19 Hennalan sotilasesteradalla osoitteessa Hennalankatu 259, Lahti. Perjantaina suoritetaan sotilasesterata ja käsikranaatin heitto, jonka jälkeen kilpailijoilla on mahdollisuus saunoa ja majoittua Hälvälässä. Lauantaina karsintoja jatketaan ammunnalla, suunnistuksella ja esteuinnilla. Karsinnat päättyvät lauantaina iltapäivällä.

 

Karsintojen perusteella valitaan RUL:n edustajat elokuun kisoihin. Liitto vastaa Lahden karsintakilpailuun osallistuvien matkakustannuksista sekä Tallinnan sotilasmoniottelun osallistumis- ja matkakustannuksista.

 

Kenelle? Hyväkuntoisille, sotilasmoniotteluista kiinnostuneille reserviupseereille.
Mitä mukaan? Urheiluvarustus (huom. varustus saattaa likaantua esteradalla), uintivarusteet, henkilökohtaiset majoittumistarpeet (esim. makuupussi).

Omia aseita ei tarvitse mukaan!

 

Lisätietoja käytännön järjestelyistä Lahden päässä antavat Mikko Luostarinen (040 849 1905) ja Wille Viittanen (040 581 8958) Lahden Reserviupseerikerhosta.

 

Karsintoihin voi ilmoittautua Reserviupseeriliiton järjestösihteerille Susanna Takamaalle sähköpostitse 15.5.2019 mennessä.

 

Karsintojen pdf-mainokset voi ladata tästä: Milcomp karsinnat 1, Milcomp karsinnat 2.