Lippua, miekkaa, kivääriä, pistoolia, kameraa, retkeilyvälineitä...

Tukisäätiön apurahat Riihimäelle ja Päijät-Hämeeseen

lokakuu 8, 2014

Suomen Reserviupseerien tukisäätiön hallitus on myöntänyt tämän vuoden apurahat. Apurahan saivat Riihimäen Reserviupseerit, Päijät-Hämeen Reserviupseeripiiri ja RUK:n priimusten historiaa tutkiva ryhmä.  Riihimäen Reserviupseerit saivat sisäampumaradan parannustöihin 1000 €.Päijät-Hämeen reseviupseeripiirille myönnettiin uuden toimitilan kunnostamiseen 1000 €. Edellä mainitut apurahat muodostavat Santavuoren-Karjalaisen rahaston apurahan. Lisäksi säätiön hallitus myönsi RUK:n priimusten historiaa tutkivalle tutkijaryhmälle 500 €.

Suomen Reserviupseerien tukisäätiön tarkoituksena on tukea suomalaisten reserviupseerien henkisiä ja fyysisiä maanpuolustus- ja turvallisuusvalmiuksia. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä varoja sääntöjensä mukaisesti apurahoihin, avustuksiin ja stipendeihin, koulutus- ja julkaisutoimintaan, reserviupseerien toiminnan laajentamiseen ja tehostamiseen, erillisprojektien tukemiseen ja uusien toimintamuotojen kehittämiseen.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä varoja sääntöjensä mukaisesti apurahoihin, avustuksiin ja stipendeihin, koulutus- ja julkaisutoimintaan, reserviupseerien toiminnan laajentamiseen ja tehostamiseen, erillisprojektien tukemiseen ja uusien toimintamuotojen kehittämiseen. Vuodesta 2002 lähtien tukisäätiö on myöntänyt apurahoja yhteensä 15000 euroa.

Apurahojen määrä tulee kasvamaan ensi vuonna säätiön saatua tänä vuonna RUL:lta merkittävän lahjoituksen. Samalla apurahoja myönnetään useamman kerran vuodessa. Lisätietoja tukisäätiön toiminnasta löytyy netistä.