Toiminnanjohtaja haussa

Varsinais-Suomen Reserviläispiirit hakevat palvelukseensa TOIMINNANJOHTAJAA.

Varsinais-Suomen Reserviläispiirien hallitukset ovat päättäneet jatkaa toiminnanjohtajan tehtävän hakuaikaa 12.9.2021 asti. Jo vastaanotetut hakemukset ovat edelleen mukana hakuprosessissa.

Varsinais-Suomen Reserviupseeripiiri ry ja Varsinais-Suomen Reserviläispiiri ry ovat jäsentensä maanpuolustusvalmiuksia kehittäviä toiminnallisia ja aatteellisia yhdistyksiä, jotka toimivat kattojärjestöinä yhteensä 42 paikallisjärjestölle ja noin 5000 reserviläiselle. Piirien keskeisiin toimintoihin kuuluu jäsentensä reserviläistaitojen kehittäminen, perinteiden vaaliminen ja yleisen maanpuolustustahdon parantaminen.

Piirit hakevat palvelukseensa yhteistä Toiminnanjohtajaa, joka vastaa piirien operatiivisen toiminnan johtamisesta ja piiritoimiston palvelujen tuottamisesta. Toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu monipuoliset järjestötyöt ja paikallisyhdistysten tukeminen, sekä piirien toiminnan kehittäminen yhteistyössä piirien puheenjohtajien ja piirihallitusten kanssa.

Toiminnanjohtajan avaintehtäviin kuuluu:
– Piirien toiminnan ja viestinnän kehittäminen
– Piirien talouden hoitaminen ja piirilehti Parivartion mainos- ja tukijäsenhankinta
– Piirilehti Parivartion julkaisun tukeminen ja lehtiartikkelien kirjoittaminen, sekä piirien sosiaalisen median tilien ylläpitäminen
– Tapahtumien organisointi ja tukeminen, mukaan lukien kokoukset, kilpailut ja maanpuolustusjuhlat
– Tiivis yhteydenpito eri sidosryhmien välillä, muun muassa Reserviläisliitot, Aluetoimisto ja Porin Prikaati, Veteraanijärjestöt ja Maanpuolustuskoulutusyhdistys

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta:
– Vapaaehtoisen maanpuolustuskentän tuntemusta ja maanpuolustushenkisyyttä
– Hyvää yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja
– Hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja markkinointitaitoja
– Perustason ATK- ja sosiaalisen median taitoja (Office-työkalut, WordPress, Facebook)

Lisäksi hakijan eduksi katsotaan:
– Kokemus yhdistystoiminnasta
– Esiintymistaidot
– Suoritettu varusmiespalvelus tai naisten vapaaehtoinen asepalvelus

Tehtävään valitulle tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus tehdä merkityksellistä maanpuolustustyötä ja vaikuttaa vapaaehtoisen maanpuolustustyön kehittämiseen. Tehtävän etuihin lukeutuu joustavat työajat ja etätyömahdollisuus, monipuoliset työtehtävät ja motivoitunut työilmapiiri.

Toimita CV:si ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköisesti 12.9.2021 mennessä Johannes Kossilalle osoitteeseen jkossila89(at)gmail.com. Jatkohaastattelut ja valintapäätös tehdään syyskuun aikana. Uuden toiminnanjohtajan on tarkoitus aloittaa tehtävässään lokakuun aikana. Työpaikka sijaitsee Heikkilän kasarmin maanpuolustusjärjestöjen talossa Turussa. Tehtävään sisältyy viikonloppu- ja pyhätöitä. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varsinais-Suomen Reserviupseeripiirin puheenjohtaja Johannes Kossila sähköpostitse (jkossila89(at)gmail.com).