Arkisto

Sivustolle lisätty 31.1.2022

Sivustolle on julkaistu

Tiistaina 25.1. klo 17-19 järjestetään webinaari Naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen perehdyttävästä koulutusohjelmasta.

Illan aikana esitellään koulutusohjelman tavoite, sisältö, mallikurssit koulutusohjelman työryhmän toimesta. Lisäksi Ossi puhuu kurssikuvauksesta ja markkinoinnista. Webinaarin avulla pyritään edistämään koulutusohjelman kurssien jalkautumista ympäri maan ja toteutusten yhtenäistä linjaa. Tilaisuus on tarkoitettu vapaaehtoisille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan näillä kursseilla kouluttajina tai kurssinjohtajina, mutta on hyvä jos piireistä tulee kuulolle myös palkattuja. Osasta piirejä onkin jo ilmoittautunut tuttuja nimiä, mutta mahdollisuuksien mukaan kannustakaa piirinne kannalta asian kannalta sopivia henkilöitä osallistumaan.

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/156638

Arvoisat piirimme yhdistykset ja yhdistysten jäsenet (julkaistu 31.1.2022).

Parivartiolehti on yksi maamme laadukkaimmista, laajalevikkeisimmistä ja useimmin ilmestyvistä maanpuolustuksellisista piirilehdistä. Me jokainen saamme nauttia korkeatasoisista ja ajankohtaisista artikkeleista kuusi kertaa vuodessa. Lisäksi piirimme lehti on oivallinen viestintäkanava esimerkiksi erilaisten kokousilmoitusten ja kilpailukutsujen välittämiseen. Haluankin tässä yhteydessä lausua päätoimittajan ominaisuudessa lämpimät kiitokset kaikille kirjoittajille, yhdistyksille ja jäsenille lehtemme laadun takaajina.

Parivartio ei kuitenkaan synny ilman kustannuksia. Meidän jokaisen vuosittaisesta jäsenmaksusta 4,50 euroa on piirilehden vuosimaksua. Tällä maksulla ja nykyisellä jäsenmäärällä pystymme kattamaan noin 2/3 lehden vuotoisista taitto-, painatus- ja jakelukustannuksista sekä yhden ammattilaisen vaatimattoman korvauksen pyyteettömässä työssä julkaisun jokaisen julkaisun esivalmisteluissa. Siksi ilmoitusmyynti nousee tärkeään rooliin, jos/kun haluamme lehden ilmestyvän edelleen vuosittain kuusi kertaa yhtä korkeatasoisena kuin mitä se on ollut tähän asti.

Niinpä haastan piirimme yhdistykset ja yhdistysten jäsenet hankkimaan ilmoittajia lehteen. Lehden mediakortti on tässä linkkina mukana, josta saatte lisää taustatietoa lehdest ja ilmoitushinnoista. Koska itse päätoimittajana pyrin myös hankkimaan lehteen ilmoituksia pyydän yhdistyksiä ja jäseniä olemaan ilmoitushankinnan osalta yhteydessä minuun (vsres@co.inet.fi), jotta emme ”ahdistele” samoja yrityksiä/toimijoita useasta suunnasta.

Porkkanana tässä ilmoitusmyyntikamppaniassa on se, että ilmoituksen hankkinut yhdistys saa puolet myymänsä ilmoituksen tuloista yhdistyksen käyttöön.

Eli ei muuta kuin myymään ilmoituksia ja pidetään piirilehtemme edelleen maan kärkilehtenä.

Mediakorttia_uusi_2022