Vuoden 2022 toimintakykytapahtumat

Toimintakykyinen reservi on yksi maanpuolustuksemme kulmakivistä. Siksi tänäkin vuonna on hyvä ylläpitää omaa fyysistä kuntoaan, sekä harjoitella sotilaan perustaitoja, kuten ammuntaa.

Vuodelle 2022 onkin useita tapahtumia, joiden avulla pystyy harjoittamaan oman toimintakyvyn ylläpitämistä.

Tulta toukokuussa!
Suomen Reserviupseeriliitto yhdessä Reserviläisliiton kanssa on ideoinut toukokuulle ammuntaan kannustavan tapahtuman Tulta toukokuussa!

Jokaista reserviläistä kannustetaan ampumaan mahdollisimman monta päiväkohtaista, vähintään kymmenen laukauksen suoritusta.

Aktiivisimmat yhdistykset ja piirit palkitaan, yksittäiset ampujat osallistuvat lahjakortti- ja tavarapalkintojen arvontoihin. Lue lisää täältä.

 

RESUL Four Day March
Reserviläisurheiluliiton nelipäiväinen etämarssitapahtuma järjestetään jo kolmannen kerran. Aikaisemmista vuosista poiketen tapahtuman ajankohta on tänä vuonna toukokuussa 26.-29.5.2022.

Lue lisää RFDM-tapahtumasta täältä.

 

 

Maaottelumarssi
Viime vuonna järjestetty Maaottelumarssin muistomarssi keräsi tuhansia marssisuorituksia paitsi Suomesta, myös ulkomailta. Muistomarssi oli kunnianosoitus vuoden 1941 maaottelumarssille.

Maaottelumarssi järjestetään myös tänä vuonna, mutta ajankohdaksi valikoitui muiden tapahtumien kanssa päällekkäisyyksien välttämiseksi syyskuu.

Siispä Suomen Reserviupseeriliitto ja Reserviläisliitto haastavat piirit, yhdistykset ja reserviläiset, sekä kaikki muutkin marssimaan ajalla 1.-30.9.2022 sekä ilmoittamaan suoritukset erillisellä lomakkeella liittoihin. Lisätietoja tulossa vuoden mittaan.