Ajankohtaista

Kerhon jäsenille ylennyksiä

Tasavallan presidentti on 4.6.2019 ylentänyt Timo Helanivan kapteeniksi ja Anu Paksuniemen luutnantiksi. Onnittelut!

Vierailu Lapin Reserviupseeripiirin 70-vuotisjuhlassa

Kerhomme puheenjohtajisto vieraili lokakuun lopussa Rovaniemellä, Toramon reserviläistalolla pidetyssä Lapin Reserviupseeripiirin 70-vuotisjuhlassa, vieden kerhomme tervehdyksen juhlivalle piirille.

Ennen juhlaa pidetyssä piirin syyskokouksessa Lapin Reserviupseeripiiri ryn piirihallitukseen vuodelle 2019 valittiin Kittilän edustajaksi Timo Helaniva.

 

Lisää huomionosoituksia

Lapin Reserviupseeripiiri on myöntänyt yliluutnantti (res) Esa Kaitalalle ja yliluutnantti (res) Timo Helanivalle Lapin Reserviupseeripiirin hopeisen ansiomitalin reserviupseeripiirin tarkoitusperien hyväksi suoritetusta työstä.

 

Onnittelut!


Ansioituneille jäsenillemme huomionosoituksia

Lapin Reserviupseeripiiri on myöntänyt yliluutnantti (res) Torsti Patakankaalle Lapin Reserviupseeripiirin hopeisen ansiomitalin reserviupseeripiirin tarkoitusperien hyväksi suoritetusta työstä.

Maanpuolustusmitalitoimikunta on myöntänyt kapteeni (res) Pekka Kiviniemelle Maanpuolustusmitalin hopeisella soljella maanpuolustuksellisista ansioista.

Onnittelut palkituille!


Kittilän Reserviupseerit 60 vuotta – tunnelmia juhlista

 Päivä alkoi kunniakäynnillä Kittilän sankarihautausmaalla

Kuvia iltajuhlasta Hotelli Levi Panoramasta. MPK:n tervehdys ja juhlaväkeä (vas), Pekka Kiviniemelle myönnettiin Maanpuolustusmitali hopeisella soljella (kesk) ja Kittilän Sotainvalidien ja rintamaveteraanien tervehdys (oik)

Kerholle omat Facebook-sivut

Kittilän Reserviupseerien Facebook-sivuilla mm. kuvia 60-vuotisjuhlista. www.facebook.com/res.ups.kittila

 


Kittilän Reserviupseerit 60 vuotta – juhlimme lauantaina 19.5.


Jäsenkirje 1/2018 lähetetty 18.4.

Postia siis odotellessa!


Kerhon hallitus piti järjestäytymiskokouksen 25.1. Hotelli Kittilässä.

Valittiin varapuheenjohtajaksi ja ampumaupseeriksi Pekka Kiviniemi, rahastonhoitajaksi ja majaisännäksi Torsti Patakangas ja urheilu-upseeriksi Sanni Korva.

Todettiin, että liiton mallisäännöt ovat lähes identtiset kerhon nykyisten sääntöjen kanssa, joten niihin ei ole syytä vaihtaa. Timo selvittelee sääntöjen muuttamista edellen.

Päätettiin pitää kerhon 60-vuotisjuhlat 19.5.2018. Paikaksi selvitellään jotain ravintolaa Leviltä. Tehdään ilmoitus mm. Lapin Nuijaan ja informoidaan muutenkin piiriä. Pyydetään juhlapuhuja JPR:stä. Lisäksi Timo selvittelee liitosta kerhon jäsenille haettujen ja myönnettyjen RUL ansiomitalien tilannetta.

Muita tulevia tapahtumia, nyt aiemmin keväällä voisivat olla puutalkoot ja vierailu JPR:ään. Timo ja Torsti selvittelevät puutalkoita ja Timo ja Martti JPR-vierailua.

Petsukkalammen upseerimajalle on hankittu avainsäilö, sen koodin saa puheenjohtajalta ja/tai majaisännältä. Avainsäilön viereen on teetetty nyt kyltti, jossa on majaisännän ja pj:n puhelinnumerot. Timo tekee / teettää kyltit vielä verkotuskieltoon liittyen.

Timo esitteli ”uudet” nettisivut ja sähköpostin. Kuvia ja ajatuksia saa ilmoitella allekirjoittaneelle.

-YLIL T.H.-