Etusivu

Tervetuloa Liedon Reserviupseerit ry:n sivuille.

Näille sivuille päivitetään ajankohtaista tietoa yhdistyksemme toiminnasta.

Toiminnastamme löydät lisää tietoa Toiminta -sivulta. Sivuilta löydät myös koko vuoden tapahtumakalenterin.

Lähiaikojen tulevat tapahtumat ja niiden kuvaukset löydät kalenterista.

 

Ajankohtaista

Kesäammunnat ruutiaseilla tiistaina 23.6.2020 klo 18 Piikkiön ampumaradalla Heernummentie 170.

Katso tarkemmat tiedot sivuiltamme kohdasta Toiminta -> Ammunta


Toiminnan jatkaminen kesän aikana

Koronatilanteen paranemisen vuoksi yhdistys suunnittelee toiminnan jatkamista kesän aikana. Suunnitelmissa on jatkaa ampumatoimintaa ja järjestää kesän aikana useampi ampumatilaisuus. Lisäksi keväältä siirretty yhdistyksen kevätkokous on tarkoitus järjestää loppukesästä. Tilaisuuksista ilmoitetaan perinteisesti jäsenistölle sähköpostilla sekä yhdistyksen nettisivuilla.

Yhdistys haluaa toivottaa koko jäsenistölle rentouttavaa kesää ja lämmintä juhannusta!


Reserviupseerikoulu 100v juhlatilaisuus Haminassa 6.6.  HUOM! PERUUNTUNUT!

SIIRRETTY VUOTEEN 2021(12.6.2021)

Reserviupseerikoulu viettää 100v-juhlallisuuksia Haminassa ja kutsuu kaikki reserviupseerikurssit paikalle. V-S Reserviupseeripiiri järjestää yhteiskuljetuksen Haminaan. Matkan yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin, mutta ilmoittautuminen kuljetukseen on jo alkanut. Ilmoittautumiset kuljetukseen piirin toiminnanjohtajalle vsres@co.inet.fi tai 040 160 8001. Liedon RU haluaa kannustaa kaikkia jäseniään osallistumaan juhlallisuuksiin. Yhdistys suunnittelee myös jäsentapaamista Haminaan päivän yhteydessä, eli mikäli olet osallistumassa tilaisuuteen niin ilmoita asiasta myös yhdistykselle.


Hyvää uutta vuotta 2020!

Yhdistys haluaa toivottaa kaikille jäsenilleen onnellista uutta vuotta 2020. Kiitos kaikille itsenäisyyspäivän ja jouluaaton kunniavartioihin osallistuneille.

Vuonna 2020 pyrimme olemaan jälleen toiminnassamme aikaisempaa aktiivisempia ja järjestämään jäsenille mielenkiintoista toimintaa. Tervetuloa aktiivisesti mukaan!


Päivitetty 15.6.2020