Tervetuloa Liedon Reserviupseerit ry:n sivuille.

Näille sivuille päivitetään ajankohtaista tietoa yhdistyksemme toiminnasta.

Toiminnastamme löydät lisää tietoa Toiminta -sivulta. Sivuilta löydät myös koko vuoden tapahtumakalenterin.

Lähiaikojen tulevat tapahtumat ja niiden kuvaukset löydät kalenterista.

 

Ajankohtaista

————————————————————————————————————————————————————————————–

Talvisodan päättymisen muistotilaisuus 13.3.2019

Yhdistys järjestää yhteistyössä Liedon Sotaveteraanien ja seurakunnan kanssa talvisodan päättymisen muistotilaisuuden 13.3. Liedon kirkolla ja seurakuntatalolla klo 16.30 alkaen. Tilaisuus on avoin kaikille. Osana tilaisuutta järjestetään myös kunniavartio, johon haetaan yhdistyksen jäseniä. Jos pääset osallistumaan kunniavartioon, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Sääntömääräinen kevätkokous 27.2.2019

Yhdistys järjestää sääntömääräisen kevätkokouksensa keskiviikkona 27.2. klo 18 Liedon Palvelukeskus Ruskassa (Hyvättyläntie 9). Tule paikalle kuulemaan yhdistyksen ajankohtaiset kuulumiset ja vaikuttamaan tulevan vuoden toimintaan. Tilaisuudessa ajankohtainen alustaja ja kahvitarjoilut. Tervetuloa!

————————————————————————————————————————————————————————————–

Vuosi 2019 polkaistu käyntiin

Yhdistys toivottaa kaikille jäsenilleen onnellista uutta vuotta! Tulevan vuoden teemaksi yhdistys on valinnut liiton linjauksen mukaisesti nuorisotoiminnan. Tiedossa on runsaasti tapahtumia ammunnan, urheilun, ja kouluttamisen parissa. Nopeiten saat tiedot ajankohtaisista tapahtumista liittymällä yhdistyksen sähköpostilistalle. Pääset listalle ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.

————————————————————————————————————————————————————————————-

Mukaan yhdistyksen hallitukseen?

Yhdistyksen syyskokous lähestyy ja hallitus alkaa lähiaikoina suunnittelemaan kokoonpanoaan tulevalle vuodelle. Mikäli sinua kiinnostaa osallistua hallitustyöhön tulevana vuonna, ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin. Lisätietoa hallitustoiminnasta voi kysyä puheenjohtajalta.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Kevätammunnat 19.5.2018

Yhdistys järjestää kevätammunnat Kupittaan hallilla. 25.5. klo 10. lisätiedot ja ilmoittautuminen yhdistyksen puheenjohtajalle.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Päivitetty 27.2.2019