Toiminta

 

PHRU:n iloista joukkoa perinteisessä joulusaunassa Spjutsundissa 14.12.2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumat ja kokoukset

Huom. Kaikissa alla mainituissa tilaisuuksissa on varaus liittyen koronavirusepidemian laajenemiseen ja viranomaisten antamiin mahdollisiin määräyksiin kansalaisten kokoontumisista!

–  seuraava hallituksen kokous pidetään 10. kesäkuuta 2020 klo 18:30 Teams-etäkokouksena.

– suunnitelmissa on järjestää syyssauna ja kuntotestaus Santahaminassa 2. tai 3. syyskuuta 2020. Tarkennetaan myöhemmin.

– yhdistyksemme adoptoiman monumenttialueen siivoustalkoot tarkoitus järjestää syyskuun lopulla.

– perinteinen Padasjoen ampumaleiri on 16-17. syyskuuta 2020. Yhdistys tarjoaa patruunat ja tarjoilun. Lisätietoa myöhemmin.

Ammunta

Huom. PHRU on varannut aikoja Hyvinkään ampumaradalta. Asiasta kiinnostuneita pyydän kääntymään Eero Kujalan ( ) puoleen ampumaradan käytön yksityiskohdista.

Ammunnat voidaan aloittaa Luolassa 1. kesäkuuta 2020 alkaen. Luolan käyttöä varten on tehty laadittu turvallisuusohje, jota tulee noudattaa. Ampumavuorot Töölön luolassa parittomina viikkoina; joka toinen perjantai klo 16.00 – 19.00. Et tarvitse omaa pistoolia, yhdistykseltä löytyy kalustoa, patruunoita voi hankkia omakustannushintaan. Ennen ammuntaa,  sinulla tulee olla reserviläisen ampuma- tai senioriturva etukäteen hankittuna. Saat sen Reserviläisliitosta puh. 09-40562040 tai kätevästi reserviläisliiton kotisivulta. Huom. ensimmäisellä tutustumiskerralla et tarvitse vielä omaa, henkilökohtaista ampumaturvaa! Ilmoittautuminen ja lisätiedot Töölön luolan ampumavuoroille: Jouko Kylmälä, puh. 0400430632.