Jäseneksi

Juupajoen Reserviupseerikerho ry:n jäseneksi pääsee kuka tahansa suomalainen reserviupseeri, joka on kiinnostunut maanpuolustuksesta, reserviläistoiminnasta tai haluaa muuten olla kannattavana jäsenenä yhdistyksessämme.

Parhaiten jäseneksi ilmoittautuminen onnistuu Reserviupseeriliiton nettisivujen kautta. Muista laittaa jäsentietolomakkeen lisätietokenttään maininta, että haluat juuri Juupajoen Reserviupseerikerhon jäseneksi. 

Jäsentietosi pääset antamaan alla olevasta linkistä:

LIITY JÄSENEKSI

Lisätietoja jäsenyydestä, kuten jäseneduista löytyy Reserviupseeriliiton sivuiltaMikäli sinulla on kysyttävää Juupajoen Reserviupseerikerhon toiminnasta, otathan yhteyttä kerhon puheenjohtajaan tai muuhun hallituksen jäseneen.

 

 

USEIN KYSYTTYÄ

Voinko kuulua yhtäaikaisesti useaan paikallisyhdistykseen?

Kyllä voitte. Jokaisesta jäsenyydestä laskutetaan aina liitto-, piiri- ja yhdistysosuuksia vastaava jäsenmaksu, mutta lehtimaksut vain kerran/jäsen.

Muutin paikkakunnalta toiselle. Vaihtuuko paikallisyhdistys automaattisesti?

Paikallisyhdistystä ei jäsenrekisterin toimesta muuteta automaattisesti missään vaiheessa. Voitte siis säilyä vanhan paikallisyhdistyksenne jäsenenä vaikka asuisitte toisen paikallisyhdistyksen vaikutusalueella.

Tervetuloa mukaan toimintaan!nuku-rauhassa