Taistelukoulun esitelmä 23.9.2021 klo 18

Huom. Puolustusministeri Antti Kaikkonen aloittaa ns. Taistelukoulun kuukausiesitelmätilaisuudet 23.9.2021 klo 18.00, aiheena: Ajankohtaista puolustushallinnosta. Saliin mahtuu n. 70 henkeä. Lisäksi verkon välityksellä 300 kuulijaa. Kannattaa ilmoittautua heti. Esitelmät ovat piirimme järjestämiä ja MPK antaa tukea järjestelyissä sekä vastaanottaa ilmoittautumiset.

 https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/154970


KERAVAN RESERVIUPSEERIKERHON KEVÄTKOKOUS 15.6. KLO 18

Kutsu Keravan Reserviupseerikerhon kevätkokoukseen, joka pidetään ti 15.6. klo 18 Taistelukoululla (Rantatie 66, Tuusula).  Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaisesti seuraavat asiat:
1)                        Avataan kokous.
2)                        Todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus.
3)                        Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
4)                        Käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös.
5)                        Esitetään toiminnantarkastuskertomus.
6)                        Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä vastuuvelvollisille.
7)                        Päätetään tarvittaessa piirin sääntöjen edellyttämien edustajien valitsemisesta piirin kokouksiin.
8)                        Käsitellään muut hallituksen esittämät sekä jäsenten vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta hallitukselle kirjallisesti käsiteltäväksi esittämät asiat, ei kuitenkaan yhdistyslain 23. §:ssä tarkoitettuja, ellei niitä ole kokouskutsussa mainittu.
9)                        Päätetään kokous.
Koronan takia kokousta on siirretty normaalia myöhäisemmäksi ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä. Kokouslinkki lähetetään sähköpostitse tai sitä voi pyytää kerhon puheenjohtajalta (aki.makirinta(at)sci.fi).


Keravan Reserviupseerikerhon syyskokous pidettiin 21.11.2020 klo 14:00 Tuusulassa (Rantatie 66)

Syyskokouksen pöytäkirja: Kerhon syyskokous 2020


TAISTELUKOULUN ESITELMÄTILAISUUDET ON PERUUTETTU KORONARAJOITUSTEN TAKIA!