Reserviläisurheilu

Piirin urheilutoiminta löytyy verkko-osoitteesta: www.uudres.fi/urheilu


Tietoa Kesäyön marssista: https://mpk.fi/muu-toiminta/kesayonmarssi/tuusula/


Uudenmaan reservipiirien urheiluparlamentti pidetään IT-museolla (Klaavolantie 2) to 25.11. klo 18 jälkeen (kahvitarjoilu klo 18 ja kokous alkaa hybridinä klo 18:30). Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!
Esillä on muun muassa:

  • palkitsemiset vuodelta 2021
  • RESUL:n kilpailukalenteri 2022
  • piirin kilpailukalenterin laadinta vuodelle 2022 ja osanottomaksut
  • urheilutoimikunnan asettaminen
  • piirien urheilubudjetit
  • urheilu- ja ampumaharrastuksen kehittäminen

RESUL Four Day March 2021 -etämarssitapahtuma järjestetään 22.-25.7.2021

RESUL Four Day March oli viime vuoden menestys. Tänä vuonna tavoittelemme entistä suurempaa osanottoa, ja tarvitsemme siihen teidän piirien ja yhdistysten apua. Tapahtuma soveltuu jokaiselle niin reserviläiselle kuin perheenjäsenellekin. Se kannustaa liikuntaan leppoisissa merkeissä, ja palkitsee hyvin osallistuneita.
RESUL Four Day March 2021 -etämarssitapahtuma järjestetään 22.-25.7.2021. Rekisteröityessä henkilö voi merkitä itsensä liittonsa ja paikallisyhdistyksensä jäseneksi. Näin tuloksissa saadaan tietoa suorituskyvystä eri järjestökentän tasoilla. Liitoille (RES, RUL ja MPKL) sekä niiden piireille ja yhdistyksille lanseerataankin nyt KILSAKISA. Siinä tavoitellaan parasta mahdollista kilometriä per jäsen -tulosta. Jäsenmäärään suhteutettu aktiivisin piiri saa nimensä uuteen, hienoon kiertopalkintoon.
Etämarssille voi osallistua yhtenä päivänä, jokaisena neljänä päivänä vai jotain siltä väliltä. Tapahtuman suorittamiseksi riittää, että on kävellyt yhteensä kymmenen kilometriä. Pidemmistä suorituksista saa mainetta ja kunniaa tulos- ja palkitsemisjärjestelmämme kautta.
Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Mikäli haluaa ostaa marssimuistoksi tuotteitamme, saa ne marssin verkkokaupasta. Tapahtumaan ilmoittautuminen tulee tehdä ennen sen alkamista. Se tapahtuu painamalla kotisivulla resulfourdaymarch.fi REKISTERÖIDY-painiketta.
Nyt on siis hyvä aika välittää tietoa eteenpäin KILSAKISAsta jäsenistölle ja lähteä tavoittelemaan upeaa kiertopalkintoa. Toivotamme kaikille menestystä ja mukavia marssikilometrejä RESUL Four Day March 2021 -etämarssitapahtumaan!

R4DM-kanavat
Kotisivu: https://resulfourdaymarch.fi
Vuoden 2021 FB-event: facebook.com/events/951990032239228
Etämarssit kokoava FB-sivu: facebook.com/RESUL4DM
Instagramissa kuvat voi jakaa tunnisteilla #R4DM21 ja #RESUL sekä merkitä @resulfourdaymarch

Ystävällisin yhteistyöterveisin, etämarssitiimin puolesta
Pekka Sillanpää
RESUL Four Day March pääjärjestäjä
RESUL:n kenttäkelpoisuustoimikunnan puheenjohtaja
pekka.sillanpaa@resul.fi


 

Kesäyön marssi Tuusula 21.8.2021

https://mpk.fi/kesayonmarssi/tuusula/


 

Muistathan käyttää reserviläisen sähköistä kuntokorttia: http://www.resul.fi/kuntokortti