Toimintapäivät

***

Reservin maasto- ja ampumapäivä 2023

***

Reservin maasto- ja ampumapäivä 2022

***

Reservin maasto- ja ampumapäivä 2021

***

Reservin maasto- ja ampumakilpailu 19.9.2020

Tuloksia sekä kuvia kerhon sekä piirin Facebookissa.

***

Reservin maasto- ja ampumakilpailu 21.9.2019

Tuloksia sekä kuvia kerhon sekä piirin Facebookissa.

***

Reservin maasto- ja ampumakilpailu 22.9.2018

Tuloksia sekä kuvia piirin Facebookissa.

***

Reservin maasto- ja ampumakilpailu 23.9.2017

Kerhomme, yhteistyössä ERUK:n ja UTJR:n kanssa, järjesti menestyksekkäästi Kymenlaakson reserviläisille toiminnallisen, kilpailumuotoisen maasto- ja ampumakilpailun. Kilpailupaikkana oli Tyrrin ampumakeskus.

Artikkelit kilpailusta löytyvät sekä Reserviläinen- että Kymen Salpa-lehdestä.

https://digilehdet.sanomapaino.fi/75ce9959-06ae-46f3-a239-b09d0d290a87/24

***

Vänrikki- ja kersanttipäivät 2016

Kerhomme jäseniä oli syksyllä 2016 järjestämässä MPK:n alaisuudessa UTJR:n reserviläisille 2-päiväiset Vänrikki- ja kersanttipäivät. Ohjelmisto oli monipuolinen: pistooli- ja rk-ammunnat, kalustokäsittelyä, suunnistusta, maastorata, taisteluensiapua ja paljon muuta. Emme julkaise tapahtumasta kuvamateriaalia.

***

Reserviläispäivä 2015

19.9.2015 kerhomme järjesti avoimen reserviläispäivän Tyrrin ampumakeskuksen, Utin vallien sekä leirikentän alueella. Rasteja oli peräti 10, perinteisistä erikoisempiin, helpoista vaikeampiin. Artikkeli tapahtumasta on julkaistu vuoden viimeisessä Kymen Salpa-lehdessä.

***

Toimintapäivä 2015

Tänä vuonna Toimintapäivä päätettiin järjestää samanaikaisesti kerhon 80v-juhlan kanssa 20.5.2015. Tapahtumapaikaksi valikoitui Puhjonrannan kurssikeskus Valkealassa. Kattavampi juttu on julkaistu allekirjoittaneen toimesta Kymen Salpa-lehdessä.

Tunnistustehtävän palkitut:

  1. Maj evp Heimo Kivistö, KouRU
  2. (jaettu) RUK johtaja eversti Markku Hutka, Aluetoimiston päällikkö evl Esa Hyytiäinen, maj res Paavo Mikkonen (MylRU) sekä evl evp Antero Susi (KouRU)
  3. Kokonaiskilpailun palkitut:
  4. Maj res  Eero Mattila (MylRU)
  5. Evl evp Antero Susi (KouRU)
  6. Ylil res Jani Juvankoski (ElRU)

 

TOIMINTAPÄIVÄ 27.9.2014

Voittajaksi selviytyi Niko Rantalainen Kouvolan Reserviläisistä. Toisena oli Sami Nöjd Kouvolan Reserviläisistä ja kolmanneksi tuli Kouvolan Reseviupseerikerhon puheenjohtaja Janne Puonti.

Kranaatinheittoa. Kuva: Kim Jokela

 

”Miinaharava”, XP Deus. Kuva: Kim Jokela

 

Havaintopolulla taistelusukeltajan perusvälineitä. Kuva: Kim Jokela

 


Janne purjekoneessa

 

Tutustuminen Kymin lentomuseoon sekä kentän lentotoimintaan 31.8.2014

Pieni ryhmä Kouvolan reserviupseereita sekä Kymenlaakson reserviläisiä Göran Bruunin johdolla tutustuivat sunnuntaina 31.8.2014 Kymin ilmailumuseoon. Museossa on esillä useita ilmavoimien konetyyppejä sekä purjekoneita.

Vierailun yhteydessä halukkaat pääsivät kokeilemaan purjelennon hurmaa. Opettajina toimivat opettajalegenda Oiva Lehtinen sekä P. Ripatti. Lehtisellä oli hänen itsensä hienosti entisöimä puolalainen Bocian koulukone ja Ripatilla oli moderni ASK-21 koulukone. Tilaisuutta käyttivät hyväkseen Janne Puonti, Pasi Laari, Pentti Hallamaa sekä Juhani Tuominen. Heidän lentoja seurasi maasta käsin Ari Heikkilä, Pentti Kivi, Eero Lindroos sekä aktiivi purjelentäjä Göran Bruun.

Suosittelemme museossa käyntiä jos liikutte maisemissa. Museoon on vapaa pääsy. Halutessaan voi jättää vapaaehtoisen kolehdin. Museo on avoinna toukokuusta syyskuuhun 10.00-18.00. Muina aikoina ottakaa yhteyttä Jyrki Laukkaseen: jyrkilaukkanen( ät) hotmail.com

Göran Bruun