Etusivu

Lapin Reserviupseeripiiri on Lapin alueen keskeinen toimija vapaaehtoisen maanpuolustustyön saralla. Piirin aktiivisuus ulottuu MPK:n kurssien järjestämisestä ja kouluttajana toimimisesta ampumatoimintaan, kuntoliikuntaan, järjestötoimintaan, piirilehti Lapin Nuijan tekoon ja monipuoliseen perinnetyöhön. Piirillä on 16 jäsenkerhoa, joissa on noin 800 jäsentä.

Piirin toimintakalenteri

Pyrimme laittamaan tänne aina uusimman version toimintakalenterista. Jos haluat lisätä tapahtumia toimintakalenteriin, ota yhteyttä piirin toiminnanjohtajaan: seppo.rautiainen (at) pp2.inet.fi

Lapin Reserviupseeripiiri on nyt facebookissa. Käy tykkäämässä sivusta ja saat tietovirtaasi ajankohtaisia asioita toiminnastamme.

LINKKI FACEBOOKSIVULLEMME

 

Kaavake Lapin Reserviupseeripiirin ansiomitalin hakemista varten ja piirin ansiomitaliohjesääntö löytyy tiedostopankista. Linkki sivun vasemmassa laidassa. Tiedostopankista löydät myös kaavakkeen reservin ylennyksen esittämiseen ja ohjeet kaavakkeen täyttämiseen.

 

Materiaalia sivuille?
Jos sinulla on materiaalia, mitä haluaisit julkaistavaksi piirin sivuilla, voit lähtettää sitä sivujen ylläpitäjälle: tomi.i.tuominen (at) gmail.com
Mainostamme piirin sivuilla mielellämme paikallisyhdistysten toimintaa ja toimintaamme liittyviä tapahtumia Lapissa.