Etusivu

Lapin Reserviupseeripiiri ry. noudattaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja ulkoministeriön linjauksia asiassa. Lisätietoa THL:n sivuilla.

Reserviläisurheiluliiton kilpailutoiminta

Reserviläisurheiluliitto on ilmoittanut siirtävänsä 31.5.2020 mennessä järjestettäviä Suomen mestaruuskilpailuja pidettäväksi myöhemmin. Samalla se on kehottanut jäsenjärjestöjään myös pidättymään omasta kilpailutoiminnasta 31.5.2020 asti.

Liikunnan ja urheilun harrastaminen sekä harjoitteleminen covid19-tautitilanteessa

Suosittelemme omatoimista liikunnan ja urheilun harrastamista viranomaisten asettamat rajoitteet huomioiden. Jos saat covid19-tartunnan, noudata THL:n ohjeita:
• Älä harjoittele, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita. Covid-19-virus voi aiheuttaa sydänlihasvaurion ja keuhkokuumeen. Fyysisen kuormituksen yhteys näiden komplikaatioiden kehittymiseen on vielä tuntematon, mutta mahdollinen.
• Infektiotilanteessa ole yhteydessä omalääkäriisi tilanteen seuraamiseksi ja harjoitteluun palaamisen määrittämiseksi.
• Noudata hyvää käsihygieniaa ennen ja jälkeen harjoituksen sekä vältä sosiaalisia kontakteja kunnes viranomaisten rajoitteet muuttuvat.

Kokous- ja koulutustoiminta

Reserviläisurheiluliitto, Suomen Reserviupseeriliitto ja Lapin Reserviupseeripiirin kokous- ja koulutustoiminta tässä vaiheessa on peruttu 31.5.2020 asti. Jatkamme tätä sosiaalisiin kontakteihin perustuvaa toimintaa vasta, kun se on Suomen viranomaisten suositusten, linjausten tai määräysten mukaan mahdollista.

Suositamme, että jäsenyhdistykset noudattavat samaa linjausta.

Lapin Reserviupseeripiiri ry., hallitus

Lapin Reserviupseeripiiri on Lapin alueen keskeinen toimija vapaaehtoisen maanpuolustustyön saralla. Piirin aktiivisuus ulottuu MPK:n kurssien järjestämisestä ja kouluttajana toimimisesta ampumatoimintaan, kuntoliikuntaan, järjestötoimintaan, piirilehti Lapin Nuijan tekoon ja monipuoliseen perinnetyöhön. Piirillä on 21 jäsenkerhoa, joissa on noin tuhat jäsentä.

 

Piirin toimintakalenteri

Pyrimme laittamaan tänne aina uusimman version toimintakalenterista. Jos haluat lisätä tapahtumia toimintakalenteriin, ota yhteyttä piirin toiminnanjohtajaan: seppo.rautiainen (at) pp2.inet.fi

 

Lapin Reserviupseeripiiri on nyt facebookissa. Käy tykkäämässä sivusta ja saat tietovirtaasi ajankohtaisia asioita toiminnastamme.

LINKKI FACEBOOKSIVULLEMME

 

Kaavake Lapin Reserviupseeripiirin ansiomitalin hakemista varten ja piirin ansiomitaliohjesääntö löytyy tiedostopankista. Linkki sivun vasemmassa laidassa. Tiedostopankista löydät myös kaavakkeen reservin ylennyksen esittämiseen ja ohjeet kaavakkeen täyttämiseen.

 

Materiaalia sivuille?
Jos sinulla on materiaalia, mitä haluaisit julkaistavaksi piirin sivuilla, voit lähtettää sitä sivujen ylläpitäjälle: tomi.i.tuominen (at) gmail.com
Mainostamme piirin sivuilla mielellämme paikallisyhdistysten toimintaa ja toimintaamme liittyviä tapahtumia Lapissa.