Kevätuutisia

Arvoisat reservin upseerit,

Pohjois-Kymen Reserviupseerit ry menestyi viime vuonna piirin kerhojen välisessä kilpailussa. Yhdistyksemme voitti prosenttiammunnan keskisuurten kerhojen sarjan JA yleiskilpailun. Palkintona piiri palkitsee kummastakin voitosta 150€ palkintorahaa, yhteensä siis 300€. Hieno suoritus kaikilta!

Kevät lähestyy, ja siten myös erilaisia kampanjoita ja tapahtumia alkaa olla. Alla kuvaus tulevista tapahtumista sekä kampanjoista.

Perinnease SM -kilpailut järjestetään taas Tyrrissä 25.-26.5.2024. Järjestelyistä vastaavat Kymenlaakson Reserviupseeripiiri ja Kymenlaakson Reserviläispiiri. Tässä tapahtumassa tarvitaan vapaaehtoisia upseereita, joten laittakaa päivät kalentereihinne ja tulkaa mukaan. Viime vuoden kisoissa yhdistyksestämme oli kiitettävästi talkooporukkaa mukana, joten toivottavasti pääsemme samanlaiseen suoritukseen myös tänä vuonna. Nämä kisat ovat yksi vuoden tärkeimmistä  varainhankintatapahtumista yhdistyksellemme.

Tänäkin vuonna RUL järjestää ”Tulta toukokuussa” -kilpailun jossa tarkoituksena on ampua 10 laukausta / henkilö / päivä niin monena päivänä kuin mahdollista joten rasvat pois piipuista tai ilma-aseet kuntoon ja radoille.

Reserviläisliitto järjestää yhdessä Veripalvelun kanssa verenluovutuskampanjan ”Reserviläinen ei luovuta – paitsi verta”. Yhdistyksellemme on luotu kampanjaan verenluovutusryhmä. Ryhmä löytyy nimellä ”Pohjois-Kymen reserviupseerit ry”. Kampanjan päätteeksi aktiivisimmat ryhmät palkitaan. Kampanja on alkanut 1.3.2024 ja päättyy 31.5.2024. Tarkempia tietoja kampanjasta ja verenluovutustilaisuuksista löytyy kampanjan sivulta:

https://www.veripalvelu.fi/reservilaisliiton-verenluovutuskampanja/