Liikunta

KUNTOKORTTI

Vuonna 2020 päättyy sähköisen kuntokortin käyttö. Nykyinen vanha kortti on voimassa toistaiseksi, mutta sinne ei enää suositella kirjattavan mitään. Sopimus palveluntarjoajan kanssa päättyy 30.6.2020 ja tämän jälkeen omia tietoja ei saa enää ulos järjestelmästä. Nyt kannattaakin ottaa haluamansa tiedot ulos vanhasta korttijärjestelmästä.

Suosittelemme siirtymistä MarsMars -palveluun. Lisätietoa löytyy sivulta https://marsmars.fi/. Maksuton palvelu kannustaa säännölliseen liikuntaan ja se sisältää hyvät kuntoiluohjelmat. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Reserviläisurheiluliiton puheenjohtaja Erkki Saarijärvi, jonka yhteystiedot ovat tämän tiedotteen lopussa.

Ampumapäiväkirja tulee käyttöön uutena ”Kymppi” -palveluna netissä pikapuoliin. Viimeiset tietoturvapäivitykset ovat menossa ja palvelun ennakoidaan avautuvan lähiviikkoina.

Lisätietoja antaa
Reserviläisurheiluliiton puheenjohtaja Erkki Saarijärvi
puh. 040148 0118, erkki.saarijarvi@resul.fi

Otetaan tavoitteeksi jokaiselle jäsenelle liikkua tänä vuonna ainakin omaa RUK:n kurssinumeroa vastaava määrä kuntoilupisteitä!

Kuntokorttipisteiden perusteella nimetään vuosittain parhaan pistemäärän kerännyt upseeri vuoden liikkujaksi! Ei kun liikkumaan ja pisteitä keräämään!