Ammunta

Kerholla on jäsentensä käyttöä varten erilaisia aseita, jotka kattavat useimmat ammunnan lajit.  Uusille jäsenille yhdistys on tarjonnut patruunat ammunnan kokeiluun. Kerho on kustantanut jäsenistölle oman ampumavakuutuksen. Yhdistyksellä on kaksi koulutuksen käynyttä uuden aselain mukaista ampuma-asekouluttajaa.
Yhdistyksellä on säännöllinen ampumavuoro Töölöntorinkadun ampumaradalla parillisten viikkojen tiistaisin klo 19-21.

Kerho järjestää muun muassa ampumaviikonlopun Padasjoella syksyisin ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin kuten perinneaseammuntoihin aktiivisesti. Kerhon jäsenistössä on runsaasti väkeä joilla on SRA tai Practical-ammunnassa vaadittavan Turvallisen Ampujan status ja ampumatoiminnassa pyritään järjestämän myös toiminnallisia lajeja perinteisempien lajien rinnalla

Ampumatapahtumat julkaistaan kerhon Facebook ryhmässä sekä Helsingin Reservinsanomissa ja parhaiten ammuntatoiminnasta saat tietoa kun tulet mukaan kerhon ampumavuorolle. Mikäli sinulla on kysyttävää ampumatoiminnasta (tai muusta kerhon toiminnasta) niin laita sähköpostia kerhon osoitteeseen. Ampumavuoroilla vallitsee hyvä henki kaikentasoisten ampujien kesken ja aina on saatavilla myös opastusta suorituksen parantamiseen turvallisuuden ollessa ensisijainen tavoite. Kerholaiset voivat siis hyvin aloittaa ammunnan harrastamisen kerhon aseilla vaikka ei sopivaa kalustoa itsellä olisikaan.