Tervetuloa Ilmailukerhon kotisivuille!

Ajankohtaista:

Joululounas ma 17.12. Tekniskan Saleilla. Hinta 36e. Ilmoittautumiset sihteerille.

Ilmailukerho on ilmavoimien reservin upseerien perustama rekisteröity yhdistys, joka toimii puolustushaarakerhona Helsingin alueella jäsentensä aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä luoden pohjaa myönteiselle maanpuolustushengelle.

Ilmailukerhon perustamiskokous pidettiin 30.9.1952. Kokouksessa päätettiin mm. seuraavaa: …”jäseniksi päätettiin hyväksyä Ilmavoimien eri tehtävissä palvelleet, ilmailualalla nykyään toimivat, tai ilmailualasta kiinnostuneet upseerit.”

Toimimme yhteisesti Helsingin Reservin Ilmailuosaston kanssa ja järjestämme vuosittain yhteiskokouksen Lentosotakoulun Killan kanssa.

Toimintamme

Toimintamme runko muodostuu ilmailualaan liittyvistä esitelmistä sekä sotilas- että siviilipuolelta, niin nykyajasta kuin historiastakin. Tapahtumakalenterimme löydät Toiminta-sivuilta

Hietaniemen hautausmaalla suoritamme seppeleenlaskun Sankariristillä Ilmavoimien vuosipäivänä 6.3. ja Alppilentäjien haudalla Ilmavoimien vainajien päivänä 7.9. Ilmailukerho vastaa Alppilentäjien haudan hoidosta. Vuosittain vierailemme yleensä jossain ilmailullisessa kohteessa kevätretken merkeissä. Ammuntavuoromme on parittomina viikkoina tiistaisin piirin radalla Töölössä.

Jäseneksi

Ilmailukerhon jäseneksi voit liittyä RUL:n sivujen kautta tästä linkistä.