1 Etusivu

Tervetuloa Kauhajoen Reserviupseeryhdistyksen nettisivuille. Ole rohkeasti hallitukseen yhteydessä ja tule mukaan toimintaan.

Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

******************************************

Valmiina Inttiin-Kurssi Kauhajolla!

Kauhajoen Reserviupseerit, Kauhajoen Reserviläiset ja Kauhajoen Kamppailu-Urheilijat/Team Pohjanmaa järjestävät ”Valmiina inttiin”-kurssin.

Kurssin tarkoituksena on tarjota lähikuukausien aikana varusmiespalveluksensa aloittaville henkilöille fyysisiä ja henkisiä valmiuksia kehittäviä harjoituksia ennen armeijaan menoa. Palveluksen suorittaminen on mielekkäämpää ja kapasiteettiä vapautuu suoriutua armeijan harjoituksissa paremmin ja varmemmin, kun perusasiat ovat hallussa. Kurssi aloitetaan infotilaisuudella to 01.02. klo 1700. Kauhajoen yläasteella. Sisäänkäynti sisäpihalta ovesta 13, luokka B141.

Kurssilla harjoitellaan lihaskuntoa, kestävyyttä, itsepuolustusta, ammuntaa, suunnitusta ja muita kiinnostavia urheilulajeja sekä annetaan informaatiota armeijaan ja maanpuolustukseen liittyvistä aiheista. Kyseisiä taitoja tullaan kouluttamaan armeijassa, joten turha viivyttää väistämätöntä, vaan kannattaa opetella niitä jo ennen armeijaan menoa.

Kurssilaisille on kunnon ja taitojen paranemisen lisäksi myös merkittävää rahallista hyötyä. BodySport tarjoaa kaksi ilmaista ohjattua kuntosalikäyntiä, Kauhajoen kaupunki 10 ilmaista uimahallin käyntikertaa ja KKU ilmaiset harjoitukset salilla koko kevään! Jo pelkästään näiden etujen arvo on reilusti yli 200e per osallistuja.

Otamme mielemme tukijoita mukaan, jotta voimme tarjota mahdollisimman laajan tarjonnan kurssilaisille ilmaiseksi. Mikäli koet, että voit olla avuksi kouluttajan roolissa, ole yhteydessä. Lisätietoja sekä ilmoittautumiset 050 395 1117 ja [email protected]

Tule mukaan rohkeasti, se kannattaa!

*******************************************

Uudet lakeudenmaanpuolustajan sivut