Ammunta, ohjeet

pistoolitaulu

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksellä on säännölliset ampumavuorot Upinniemen ampumaradalla. Ampumavuorot näkyvät omalla alasivullaan. Vain RATAVUOROLISTASSA olevilla vuoroilla saa käydä ampumassa!

Ampumavuorot Upinniemen varuskunnan ampumaradoilla järjestetään koronarajoitusten purun jälkeen normaalisti. Sotilaskodissa voi jälleen vierailla aukioloaikojen puitteissa.

Ennen radalle menoa on syytä lukea KirkResRataohjeet 2022. Radalla ohjeen mukaisesti tarvittavia papereita on Ampumaratapöytäkirja.

Ampumaradoilla on käytettävä silmä- ja kuulosuojaimia. Ampujalla on lisäksi oltava mukanaan ensiaputarvikkeet, joissa on paineside ja kiristysside.

Voidaksesi osallistua ampumatoimintaan sinun pitää:

  1. Olla yhdistyksen jäsen,
  2. ilmoittautua yhdistyksen ampumavastaavalle (ks. hallitus), jotta saat nimesi kulkulupalistalle ja
  3. hankkia ampujan tapaturma ja -vastuuvakuutus.

Ampujien tulee järjestää tapaturma- ja vastuuvakuutuksensa RUL Plus- jäsenyydellä vuodelle 2022. Voit maksaa RUL Plus -jäsenryhmän maksun (25 euroa) normaalin jäsenmaksun yhteydessä.

Et välttämättä tarvitse omaa asetta, sillä yhdistyksellä on aseita, joita voit käyttää valvotusti ampumaradalla. Tarvittaessa keskustele ampumavastaavan kanssa asiasta. Yhdistyksen jäsenmaksu tulee olla suoritettuna, jotta ampujan nimi säilyy varuskunnan puomilistalla ampumaradoille pääsyä varten. Kulkulupia päivitetään parillisten viikkojen keskiviikkona, tarvittavat tiedot ilmoitettava ampumavastaavalle viimeistään edeltävän päivän aamuna.

Kartta ampumaratojen sijainnista UpinniemiRadat.